Imunologija šesto izdanje

Imunologija šesto izdanje - Andreis, Igor | Caritasspiritistcenter.org

... riječi: imunologija, imunosni sustav, prirodne stanice ubojice, tumorske stanice, MHC I receptori ... Camilo Sesto - Donde estés, con quién estés - YouTube ... ... MedenoSrce - Imunologija ... riječi: imunologija, imunosni sustav, prirodne stanice ubojice, tumorske stanice, MHC I receptori. Imunologija (šesto izdanje), Zagreb, Medicinska naklada, 2004. Imunologija. Zadano sortiranje Razvrstaj po popularnosti Poredaj od zadnjeg. Osnovna imunologija - Funkcionisanje i poremećaji imunskog sistema - Abul K. Abbas, Andrew H... Imunologija je nauka o imunitetu i njegovim pratećim reakcijama, procesima i pojavama, odnosn...

INFORMACIJA

AUTOR
Andreis, Igor
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Imunologija šesto izdanje.pdf

OPIS

U ovom izdanju udžbenika svako je poglavlje osuvremenjeno u skladu s napretkom imunološke znanosti. Zadržana su uvodna osnovna poglavlja gdje se čitatelja upoznaje s općom slikom i načelima, kako bi lakše razumio sljedeća poglavlja koja donose pojedinosti različitih imunoloških pojava. Slijedi opis osnovnih sastavnica imunološkog sustava i imunološke reakcije, zatim njezina opća slika, nadzor i glavni opći dijelovi. Nakon toga su opisane osnovne imunološke metode koje su nužne za razumijevanje 2. dijela udžbenika koji se bavi kliničkom imunologijom u kojoj su metode glavno oruđe proučavanja i spoznaje. Svako je poglavlje osuvremenjeno u skladu s napretkom imunološke znanosti, a dodano je poglavlje o citokinima i kemokinima, području imunologije koje se brzo razvija i koje zahvaća i u mnoga druga područja medicinske i biološke znanosti.

Želite li pročitati knjigu?Imunologija šesto izdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Andreis, Igor. Čitati Imunologija šesto izdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE