Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2

Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2 - Dautović, Matija | Caritasspiritistcenter.org

...ko - ruski rječnik sv. 1 i 2. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku ... Hrvatsko ruski rječnik 1-2 | Ezop antikvarijat ... . Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. Ovaj enciklopedijski rječnik važan je i vrijedan doprinos hrvatskoj leksikografiji i namijenjen je domaćoj i stranoj javnosti. Hrvatsko ruski rječnik 1-2. Matija Dautović, Autor. Slika je originalna. Ovaj enciklopedijski rječnik važan je i vrijedan doprinos hrvatskoj leksikografiji i namijenjen je domaćoj i stranoj javnosti. Posebice će se njime služiti jezični stručnjaci, slavisti, prevod ... HRVATSKO-RUSKI RJEČNIK... | superknjizara.hr ... . Posebice će se njime služiti jezični stručnjaci, slavisti, prevoditelji, studenti, poslovni ljudi.. Besplatni h...

INFORMACIJA

AUTOR
Dautović, Matija
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2.pdf

OPIS

Hrvatsko-ruski rječnik svezak 1-2 (svezak 1 od A do O – svezak 2 P do Ž) Ovaj enciklopedijski rječnik važan je i vrijedan doprinos hrvatskoj leksikografiji i namijenjen je domaćoj i stranoj javnosti. Posebice će se njime služiti jezični stručnjaci, slavisti, prevoditelji, studenti, poslovni ljudi.. Rječnik sadrži približno 100 000 akcentuiranih natuknica, brojne fraze i izraze, popis zemljopisnih naziva te opsežnu bibliografiju. Posebna je pozornost pridana načinu kako određenu riječ povezati u rečenicu, primjerice uz hrvatske prijedloge upućuje se na padež s kojim se rabe, navode se najvažnije razlike između hrvatskih i ruskih sintanktičnih veza, upozorava se na sintaktičnu i stilsku uporabu neke riječi u tekstu i slično, čime se uvelike uvećava vrijednost ovog rječnika za sve korisnike.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dautović, Matija. Čitati Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE