Flaubertova papiga

Flaubertova papiga - Barnes, Julian | Caritasspiritistcenter.org

...vrsti knjige pripada "Flaubertova papiga"? Književnoj biografiji 19 ... Osvrti - narod u dantonovoj smrti ILI revolucija koja... ... . stoljeća francuskoga prozaika, radikalnog i intelektualnog impresarija Gustava Flauberta? Razmišljanju o upotrebi i... FLAUBERTOVA PAPIGA količina. Dodaj u košaricu. Na površini to je priča o engleskom doktoru i njegovoj potrazi za tajanstvenim detaljima iz Flaubertova života. Flaubertova papiga - Julian Barnes. Tvrdi uvez. Dok čitamo Flaubertovu papigu konstantno se to je priča o engl ... Predstavljanje romana Juliana Barnesa 'Flaubertova papiga' ... . Dok čitamo Flaubertovu papigu konstantno se to je priča o engl...

INFORMACIJA

AUTOR
Barnes, Julian
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Flaubertova papiga.pdf

OPIS

Flaubertova papiga je gusto natrpana soba detalja o jednom slavnom čovjeku: u njoj ćemo naučiti golemu vrijednost njegovog života, obitelji, ljubavnica, spoznajnih procesa, zdravlja i opsesije. Ali glas koji sve to govori nam je postepeno otkrio da je obuzet opsesijom. To je glas Geoffreyja Braithwaitea, umirovljenog doktora sa izjedajućom i iscrpljujućom potrebom da razumije samoubojstvo supruge i još mračnijim pritiskom da analizira proces ljudskog identiteta. Dok čitamo Flaubertovu papigu konstantno se pitamo kojem žanru pripada? Da li je to literarna biografija francuskog pisca 19. stoljeća Gustava Fauberta? Meditacija o upotrebi i zloupotrebi jezika? Priča o opsesiji i neiskrenosti? Triler pun krinki i tajanstvenih događaja? Na površini to je priča o engleskom doktoru i njegovoj potrazi za tajanstvenim detaljima iz Flaubertova života. No ono što počinje kao istraživanje Flaubertovog života i intelekta prerasta u istraživaje doktorove opsesije i potrebe da shvati razlog samoubojstva supruge i analizira svoj identitet.

Želite li pročitati knjigu?Flaubertova papiga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Barnes, Julian. Čitati Flaubertova papiga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE