Maša i zima

Maša i zima - Pilić,Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...JIGA, knjiga za djecu, maša i zima, sanja pilić ... Masai, zima - GLAMI.hr ... ... Masai, zima | Največja izbira na enem mestu - GLAMI.si ... JIGA, knjiga za djecu, maša i zima, sanja pilić. Sanja Pilić objavila je novi nastavak priče o Maši - jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj - „Maša i zima". Preveri trenutno kolekcijo zima Masai...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić,Sanja
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i zima.pdf

OPIS

Maša i zima Maša voli zimu. Ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice.Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiO autorici: Sanja Pilić rođena je u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Maša i zima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić,Sanja. Čitati Maša i zima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE