Bilježnica neizgovorenih stvari

Bilježnica neizgovorenih stvari - Pooley, Clare | Caritasspiritistcenter.org

...ica neizgovorenih stvari je odlična knjiga autora Clare Pooley ... Što trenutno čitamo i što preporučujemo za čitanje (obavezno s par...) ... . Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Bilježnica neizgovorenih stvari. Priča počinje s ekscentričnim i nimalo običnim slikarom Julianom Jessopom koji u malu bilježnicu zapiše nekoliko svojih intimnim misli uobličenih u životu ispovijest. Clare Pooley. Bilježnica neizgovorenih stvari. Svi lažu o svome životu. I dok se bilježnica seli iz ruke u ruku, svaka osoba, potakn ... Preporuke | 0biljeznica-neizgovorenih-stvari ... . I dok se bilježnica seli iz ruke u ruku, svaka osoba, potaknuta iskreno...

INFORMACIJA

AUTOR
Pooley, Clare
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Bilježnica neizgovorenih stvari.pdf

OPIS

SVI LAŽU O SVOME ŽIVOTU. ŠTO BI SE DOGODILO DA ZA PROMJENU POČNEŠ GOVORITI ISTINU? Julian Jessop, ekscentrični sedamdeset devetogodišnji slikar ovom je rečenicom započeo priču o svojemu životu te ju zapisao u svjetlozelenu bilježnicu koju je zatim ostavio u kafiću u koji zalazi svaki dan. Nakon petnaest godina žalovanja zbog gubitka supruge, on započinje ovaj projekt s ciljem dijeljenja iskrenih priča sa stvarnim osobama koje susrećemo svaki dan. Monica, vlasnica kafića pronalazi ostavljenu bilježnicu, te ponesena Julianovim riječima, ne samo da dopiše priču o sebi, nego odluči pomoći Julianu kako se ne bio osjećao toliko usamljenim. I dok se bilježnica seli iz ruke u ruku, svaka osoba, potaknuta iskrenošću drugih, u nju dopisuje svoje vlastite tajne, a mjesto koje će ih uskoro sve povezati postaje upravo Monicin kafić u kojem svatko od njih pronalazi nove prijatelje, hobi a neki čak i novu ljubav. No kad dođe do neočekivanih otkrića koji će uzdrmati njihovo prijateljstvo, ponukat će ih sve da se zapitaju: temelji li se sve zapravo na jednoj velikoj laži? »Ovo je roman o ljubavi, o zajedništvu, o pronalaženju obitelji i o oprostu. Predivna knjiga sa toplom porukom, savršena za naše doba.« Jill Santopolo »Zanimljiva ideja, divni likovi i potpuno je iskrena kad govori o lažima koje svi mi govorimo. Mudra i poticajna knjiga koja zabavlja i potiče na razmišljanje.« Sophie Kinsella Clare Pooley diplomirala je na Newnham Colleagu i dvadesetak godina radila u marketingu. Kad je, potaknuta vlastitim problemom s alkoholom, započela pisati svoj blog postigla je golemi uspjeh i svoj dnevnik pretočila u knjigu The Sober Diaries. Bilježnica neizgovorenih stvari njezin je prvi roman inspiriran vlastitom odlukom da o iskreno govori o svome životu.

Želite li pročitati knjigu?Bilježnica neizgovorenih stvari u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pooley, Clare. Čitati Bilježnica neizgovorenih stvari Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE