Kampanja Caporetto i Soča

Kampanja Caporetto i Soča - Cimprić,Željko | Caritasspiritistcenter.org

...a Caporetto i Soča. Talijanski front 1915 - 1918 ... Caporetto ... . Od svibnja 1915. do listopada 1917. vojske Italije i Austro-Ugarskog Carstva borile su se u nizu Više u knjizi "Kampanja Caporetto i Soča". „Ovo je zasigurno knjiga koju na police treba dodati svatko tko želi proširiti znanje o Talijanskom frontu i za... Kampanja Caporetto i Soča. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org. KAMPANJA ... SADRŽAJ 0 - OPĆENITO Bibliotekarstvo Društva. Kongresi. Muzeji. ... . I još mnogo togabedriftsportalen.org. KAMPANJA CAPORETTO I SOČA: talijanski front 1915-1918. The Battle of Caporetto (a...

INFORMACIJA

AUTOR
Cimprić,Željko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kampanja Caporetto i Soča.pdf

OPIS

Od svibnja 1915. do listopada 1917. vojske Italije i Austro-Ugarskog Carstva borile su se u nizu bitaka duž rijeke Soče, na frontu od stotinu kilometara od Alpa do Jadranskog mora. Kampanja je vođena na najgorem mogućem terenu za ratovanje, sa strašnim gubitcima na obje strane, koji su često nadmašivali gubitke u poznatijim bitkama Velikog rata. No, ova golema bitka često se zanemaruje u povijesti rata koja se fokusira na borbe na Zapadnom i Istočnom frontu. John Macdonald, u ovoj pristupačnoj i sjajno ilustriranoj knjizi, želi ispraviti tu nepravdu. Njegov opis bitaka na Soči, bojnih polja i strašnih uvjeta u kojima su vojnici živjeli i borili se dodatno je pojačan izborom originalnih fotografija koje prikazuju jezivu stvarnost tog sukoba.

Želite li pročitati knjigu?Kampanja Caporetto i Soča u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cimprić,Željko. Čitati Kampanja Caporetto i Soča Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE