Mačak i lisica

Mačak i lisica - Guljašević, Ivana | Caritasspiritistcenter.org

... lisica - Šaljiva narodne priča iz biblioteke ETNO PRIČA, o lijenom, ali vrlo neobičnom, dovitljivom mačku i njegovoj pustolovini ... Mačak i petao ... ... Aster Dubrovnik - Mačak i lisica | Facebook ... lisica - Šaljiva narodne priča iz biblioteke ETNO PRIČA, o lijenom, ali vrlo neobičnom, dovitljivom mačku i njegovoj pustolovini... II►Mačak i lisica Šaljiva narodne priča iz biblioteke ETNO PRIČA, o lijenom Tako bio jedan čovjek, pa imao u kući velikog mačka. Reče čovjek mačku: - Danas ti ostani kod kuće, a ja idem na divan. - Ja ne ću ostati, - reče mačak, - idem i ja djevoj...

INFORMACIJA

AUTOR
Guljašević, Ivana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačak i lisica.pdf

OPIS

Slikovnica je namijenjena djeci od tri do osam godina. U svakoj je slikovnici, riječima i slikom, ispričana jedna priča iz riznice tradicijskog naslijeđa. Sve su pripovijesti ispričane na suvremen, autorski način, a ilustrirali su ih ponajbolji hrvatski ilustratori mlađeg naraštaja.

Želite li pročitati knjigu?Mačak i lisica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Guljašević, Ivana. Čitati Mačak i lisica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE