Ježenja

Ježenja - Lukić,Neva | Caritasspiritistcenter.org

...čju Maloga Ježenja postoje ostaci gradinskog naselja - na brežuljku zvanom Sveta Špeta, a iz rimskog doba nema jasnijih tragova ... ŽENA in English Translation ... ... Žena - Wikipedija ... čju Maloga Ježenja postoje ostaci gradinskog naselja - na brežuljku zvanom Sveta Špeta, a iz rimskog doba nema jasnijih tragova. U selu Frančini pokraj Ježenja pronađena je nekropola iz ranog... Žena je odrasla osoba ženskog spola. Ženske tjelesne stanice imaju dva X kromosoma. Žene su sposobne za trudnoću i rađanje od puberteta d...

INFORMACIJA

AUTOR
Lukić,Neva
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ježenja.pdf

OPIS

Prevoditeljica Sonja Hansen u četrdeset i nekoj upisuje se u autoškolu i odlučuje, napokon, uhvatiti pravi smjer u životu. Majka ju je učila da mora biti svoja i time joj učinila medvjeđu uslugu. Jer Sonja je prilično svoja i zbog toga u svakodnevnim nesporazumima sa svijetom. Želi biti bliska sa sestrom Kate, ali ona ne odgovara na telefonske pozive. A instruktorica Jytte joj ni poslije šest mjeseci vožnje ne dozvoljava promijeniti brzinu. Sonja je borac i ne odustaje u potrazi za smislom, no jedino je sretna kad pusti misli da lutaju divljim krajobrazima djetinjstva – poljima raži i vrištinama sa žutokljunim labudovima. Ali, kako se vratiti tamo odakle si potekao? Kako pobjeći od otuđenih ulica Kopenhagena? I, kvragu, zar je toliki problem naučiti voziti automobil? Spojka, pogled, znak Dorthe Nors snažan je, humorom i lirizmom prožet roman o čežnji za povratkom u mjesto koje više ne postoji, o emancipaciji i usamljenosti.

Želite li pročitati knjigu?Ježenja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lukić,Neva. Čitati Ježenja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE