Evolucija je revolucija

Evolucija je revolucija - Winston, Robert | Caritasspiritistcenter.org

... je polagana i postupna promjena. Revolucija je iznenadna i dramatična promjena ... Evolucija, revolucija i anarhistički ideal ... ... Glavna razlika - evolucija vs revolucija ... je polagana i postupna promjena. Revolucija je iznenadna i dramatična promjena. Ljubaznošću slike: "Pri...

INFORMACIJA

AUTOR
Winston, Robert
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija je revolucija.pdf

OPIS

Zašto hodam na dvije noge? Kako je slon dobio surlu? Otkud smo svi mi došli… i što ćemo sad?. Uživajte s Robertom Winstonom u divnom pogledu na priču o evolucijskoj znanosti i o tome kako su revolucionarne teorije jednog čovjeka promijenile svijet. Prateći Charlesa Darvina na njegovom epskom putovanju u potrazi za podrijetlom vrsta, istražite zemlje vatre, upoznajte neobična stvorenja i zavirite u budućnost. Saznajte što su smatrali mislioci prije Darwina – kako je život nastao i otkrijte uzbudljive napretke postignute nakon njegova doba.

Želite li pročitati knjigu?Evolucija je revolucija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Winston, Robert. Čitati Evolucija je revolucija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE