Rukomet-priručnik za trenere..zrins

Rukomet-priručnik za trenere..zrins - Arslanagić, Abas | Caritasspiritistcenter.org

...priručnik za trenere..zrins. PDF, TXT, FB2 ... PDF Priručnik RAN o programima | 2. Praktične smernice za trenere ... . ePUB. MOBI. Dok je lopta u igri, igra~ stoje}i u svom kaznenom prostoru baci predmet na protivnika koji je u terenu za igru van kaznenog prostora. [ta }e preduzeti sudija Prekinu}e igru i igra~a, koji je bacio predmet, iskqu~iti zbog nasilnog pona{awa. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Saznaj više. Zbog redovnog održavanja stranice, bit ću privremeno nedostupan između 00:00 i 02:30 sati. Pisana je jednostavno i razumljivo, namij ... Profesionalna orijentacija pet koraka do odluke... ... . Pisana je jednostavno i razumljivo, namijenjena studentima i nastavnicima tjelesne kulture, a posebno sportskim trenerima u školovanju i trenažnom procesu mladih vratara. Njen autor je nekad najbolji svjetski rukometni vratar, a danas školovani pedagog i vrhunski rukometni stručnjak, Abas Arslanagić. Pisana je jednostavn...

INFORMACIJA

AUTOR
Arslanagić, Abas
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Rukomet-priručnik za trenere..zrins.pdf

OPIS

U osiromašenoj sportskoj literaturi ovo je vrlo dobrodošla knjiga. Pisana je jednostavno i razumljivo, namijenjena studentima i nastavnicima tjelesne kulture, a posebno sportskim trenerima u školovanju i trenažnom procesu mladih vratara. Njen autor je nekad najbolji svjetski rukometni vratar, a danas školovani pedagog i vrhunski rukometni stručnjak, Abas Arslanagić.

Želite li pročitati knjigu?Rukomet-priručnik za trenere..zrins u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Arslanagić, Abas. Čitati Rukomet-priručnik za trenere..zrins Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE