Konačna ispovijed Mabel Stark

Konačna ispovijed Mabel Stark - Hough, Robert | Caritasspiritistcenter.org

...a ispovijed Mabel Stark. PDF, TXT, FB2. ePUB ... This item: The Final Confession of Mabel Stark: A Novel ... ... Robert Hough: KONAČNA ISPOVIJED MABEL STARK ... a ispovijed Mabel Stark. PDF, TXT, FB2. ePUB. Konačna ispovijed Mabel Stark.pdf. ISBN. 5621713918565. OPIS. Kad je pobjegla iz duševne bolnice i počela, oskudno odjevena, nastupati kao plesačica u opskurnim predstavama, Mabel Stark nije... Wattpad i domaći pisci (100). Robert Hough: KONAČNA ISPOVIJED MABEL STARK. Kad je pobjegla iz duševne bolnice i počela, oskudno odjevena, nastupati kao plesačica u opskurnim predstavama, Mabel Stark nije ni slutila da će je...

INFORMACIJA

AUTOR
Hough, Robert
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Konačna ispovijed Mabel Stark.pdf

OPIS

Kad je pobjegla iz duševne bolnice i počela, oskudno odjevena, nastupati kao plesačica u opskurnim predstavama, Mabel Stark nije ni slutila da će jednoga dana postati velika cirkuska zvijezda, “kraljica tigrova”. Bilo je to ludih dvadesetih godina prošloga stoljeća, u doba džeza, prosperiteta i prohibicije. Ujedno i u zlatno doba američkog cirkusa, u kojem se Mabel proslavila glasovitom, ne baš čednom točkom hrvanja sa svojim tigrom ljubimcem Radžom. Ni privatni život neustrašive, ekscentrične i pomalo autodestruktivne Mabel nije bio manje uzbudljiv. Promijenila je čak pet muževa, ali nijedan nije uspio iz njezina srca istisnuti Radžu. A upravo joj je taj njezin miljenik bengalac zadao najteži udarac u životu, bolniji od svih ozljeda koje je pretrpjela u areni tijekom blistave karijere. “Već se dugo nisam tako zaljubio u neku junakinju kao u Mabel Stark.” – Montreal Gazette.

Želite li pročitati knjigu?Konačna ispovijed Mabel Stark u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hough, Robert. Čitati Konačna ispovijed Mabel Stark Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE