Kako programirati 20 igrica u Scratchu

Kako programirati 20 igrica u Scratchu - Wainewright, Max | Caritasspiritistcenter.org

...e programirati i izradite 20 fantastičnih igrica! Svoju kreativnost, ideje i zamisli pretočite u interaktivne igrice prepune akcije, zanimljivih Uz pomoć fantastičnih robota te jasnih i detaljnih uputa, ova će vas knjiga naučiti svim potrebnim naredbama u Scratchu za programiranje 20 nevjerojatnih ... 20 igrica koje možeš da u napraviš u Skraču : Maks Vejnrajt ... ... Početna Tjedna preporuka MAX WAINEWRIGHT: Kako programirati 20 igrica u Scratchu. Osmišljen je kako bi bio zanimljiv, jasan, zabavan i lako pristupačan djeci i roditeljima. Uz pomoć jasnih i detaljnih uputa ovim priručnikom možete naučiti programirati 20 ig ... PDF besplatno Kako programirati 20 igrica u Scratchu ... . Uz pomoć jasnih i detaljnih uputa ovim priručnikom možete naučiti programirati 20 ig...

INFORMACIJA

AUTOR
Wainewright, Max
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako programirati 20 igrica u Scratchu.pdf

OPIS

Naučite programirati i izradite 20 fantastičnih igrica! Svoju kreativnost, ideje i zamisli pretočite u interaktivne igrice prepune akcije, zanimljivih likova, animacija i zvukova. Uđite u svijet programiranja i izradite vlastite igrice! Uz pomoć fantastičnih robota te jasnih i detaljnih uputa, ova će vas knjiga naučiti svim potrebnim naredbama u Scratchu za programiranje 20 nevjerojatnih igrica koje ćete moći igrati i podijeliti s prijateljima. Ne samo da ćete naučiti kako izraditi igrice nego ćete se i zabaviti igrajući ih. U ovoj knjizi koristimo jednostavan, ali moćan programski jezik koji se naziva Scratch. Osmišljen je kako bi bio zanimljiv, jasan, zabavan i lako pristupačan djeci i roditeljima. Može se besplatno preuzeti i lako se usvaja. Igrice su razvrstane prema težini, što omogućava i potpunim početnicima da napreduju i postanu pravi stručnjaci u programiranju. Započnite izradom kratkih programa i isprobavajte različite dijelove, primjerice, napravite dio programa koji će natjerati igrača, tj. junaka igrice, da se uokolo kreće. Iskušavajte taj dio prije nego što dodate druge elemente. Nakon toga možete dodavati detalje kao što su animacije ili prilagođavanje sustava bodovanja. Zamolite prijatelje i članove obitelji da isprobaju vaše igrice. Jesu li im potrebne upute? Jesu li igrice preteške ili prelagane? Nastavite eksperimentirati i ne odustajte. Ponekad ćete morati početi iznova, no i to je sastavni dio programiranja. Uživajte u igri, učenju i svijetu programiranja!

Želite li pročitati knjigu?Kako programirati 20 igrica u Scratchu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Wainewright, Max. Čitati Kako programirati 20 igrica u Scratchu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE