Izbrisana

Izbrisana - Tarr, Hope | Caritasspiritistcenter.org

...a: Directed by Miha Mazzini, Dusan Joksimovic ... Kolosej - Filmi - Izbrisana ... ... Izbrisana (2018) online sa prevodom | KlikFilm ... a: Directed by Miha Mazzini, Dusan Joksimovic. With Judita Frankovic, Sebastian Cavazza, Izudin Bajrovic, Doroteja Nadrah. Ana gives birth at the local hospital and everything goes well. Подтвердить метки. Отмена. Izbrisana (2018). Izbrisana je celovečerni film, ki ga je napisal in režiral Miha Mazzini po lastnem romanu. Svetovno premiero je imel ...

INFORMACIJA

AUTOR
Tarr, Hope
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Izbrisana.pdf

OPIS

Poznata kao Djeva od Mayfaira zbog svojih neospornih vrlina, nepokolebljive odlučnosti i mirna dostojanstva, predvodnica sufražetkinja, Caledonia – Callie – Rivers savršena je osoba za neutraliziranje onih koji su omalovažavali ženski pokret prikazujući ih kao buntovnice, luđakinje, čak i kurve. Ali visokopozicionirani neprijatelj u vladi neće birati sredstva kako bi se pobrinuo da parlamentarni zakon kojim se ženama daje pravo glasa odbije još u Donjem domu – pa je pripravan uništiti i ugled glavne glasnogovornice pokreta. Nakon što ga niz gubitaka u kockarnicama umalo dovede na dno Temze, fotograf Hadrian St. Claire nevoljko pristane zavesti lijepu predvodnicu sufražetkinja, a potom svojom kamerom zabilježiti njezin moralni pad. Predstavljajući se kao fotograf koji je dobio narudžbu da napravi njezin portret za predstojeći marš na Parlament, Hadrian se infiltrirao u Calliein unutarnji krug. No ljupka, nenametljica Callie nimalo se ne uklapa u njegovu mentalnu sliku zapuštene usidjelice koja mrzi muškarce. I dok se strast među njima rasplamsava, Hadrian je taj kojemu prijeti opasnost da bude izbrisan.

Želite li pročitati knjigu?Izbrisana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tarr, Hope. Čitati Izbrisana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE