A onda je nestala

A onda je nestala - Jewell, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika ... A ONDA JE NESTALA - Lisa Jewell - MOZAIK KNJIGA ... ... . A onda je nestala. Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. A onda je nestala. Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestan ... A ONDA JE NESTALA - Lisa Džuel | Knjižare Vulkan ... . Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku. A onda je nestala 99,00 kn 70,00 kn Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. A onda je nestala. Njezina majka nakon tog traumatičnog...

INFORMACIJA

AUTOR
Jewell, Lisa
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
A onda je nestala.pdf

OPIS

Roman A onda je nestala veliki je svjetski hit koji je poharao ljestvice najprdavanijih knjiga u SAD-u i Europi. Ellie Mack savršeno je dijete. Ima 15 godina, najmlađa je od troje djece u obitelji. Samo ju je nekoliko dana dijelilo od ljetnih praznika. A onda je nestala. Njezina majka nakon tog traumatičnog događaja pokušava ponovno dovesti svoj život u red. Prošlo je deset godina od djetetova nestanka, sedam od razvoda i samo mjesec dana od posljednjeg pronalaska ikakva traga o Ellienu nestanku. Učinit će joj se da joj život kreće nabolje kad upozna šarmantnog sredovječnog muškarca i veza s njim postane ozbiljnija nego što je očekivala. A kad ugleda njegovu kćer, priča će ponovno krenuti unazad. Naime, njegova kći, Poppy, izgleda identično Ellie. Sad će trebati odgovoriti na mnoga pitanja: kamo je Ellie otišla? Je li, kao što je policija pretpostavila, samo pobjegla od kuće ili je ipak razlog njezina nestanka mnogo strašniji? Tko je uistinu muškarac kojeg je upoznala? I zašto njegova kći toliko silno sliči njezinom nestalom djetetu?

Želite li pročitati knjigu?A onda je nestala u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jewell, Lisa. Čitati A onda je nestala Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE