Šator za jednu osobu

Šator za jednu osobu - Mešković, Alen | Caritasspiritistcenter.org

...je u spakovan u torbu dimenzija 63x13x12cm ... Šator Za Dve Osobe Coleman Darwin2+ - Military Shop ... . Šator je u spakovan u torbu dimenzija 63x13x12cm. Odličan za kampovanje kao i za malu decu jer ih mrežica štiti od insekata. Otporan na kišu i vetar. Dunlop šator za jednu osobu u plavoj boji, dimenzije 220 × 120 × 90 cm. Qeedo Light Spruce 1 izuzetno je lagan i vrhunski treking šator za sve minimaliste koji uživaju u prirodi. Namijenjen je jednoj osobi, ali pruža maksimalnu zaštitu i udobnost. Šator je dizajniran i razvijen u francu ... Šatori - Šatori za plažu i kampovanje Prodaja ... . Šator je dizajniran i razvijen u francuskim Alpima. Prikladan je za jednu osobu i pruža komfor te prostor, a uz to je i ultra lagan i kompaktan. Šator je dizajniran za kampovanje, zato nije prikladan za stalnu upotrebu na suncu. Preporučujemo v...

INFORMACIJA

AUTOR
Mešković, Alen
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Šator za jednu osobu.pdf

OPIS

Nakon zapaženog romana “Ukulele jam” koji govori o izbjegličkim danima tinejdžera iz Bosne, Mikija, u Hrvatskoj, “Šator za jednu osobu” donosi drugi dio Mikijeve epopeje: on kriomice napušta izbjeglički centar, Hrvatsku, roditelje i s nešto novca i ukradenim maminim zlatnim prstenom kreće, kao neka preteča suvremenih migranata, prema starijem bratu i idolu Neni, u obećanu zemlju Švedsku. No, u Danskoj se sve komplicira, i pred Mikijem su novi izazovi u novoj klimi, kulturi i jeziku. Srećom u svim kliznim i kriznim identitetima Miki ima jedan kao uporište, rock’n’roll, a baš u Danskoj se održava Roskilde festival, ali i taj je ljekoviti duhovni azil privremen. Korak po korak, riječ po riječ, Miki mora naći svoje mjesto pod suncem, pardon, u vjetru Danske. On mora naučiti pljeskati jednom rukom, u šatoru za jednu osobu. Kruno Lokotar Šator za jednu osobu tragikomična je priča o odlasku i dolasku, o samoći i traganju za “svojima”, o suočavanju s kompliciranom balkanskom prošlošću i novom, neobičnom stvarnošću – u Skandinaviji.

Želite li pročitati knjigu?Šator za jednu osobu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mešković, Alen. Čitati Šator za jednu osobu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE