Moj Titanic ne tone

Moj Titanic ne tone - Huljić, Vjekoslava | Caritasspiritistcenter.org

...nic ne tone - Spisateljica Vjekoslava Huljić već je mladu publiku zarazila naslovima poput Moj tata je lud za mnom, Moja baka ima dečka, Moja sestra je U najnovijem romanu Moj Titanic ne tone autorica Vjekoslava Huljić je otvorila osjetljivu temu današnjice, ali istovremeno i pokazala izlaze iz tih ... Vjekoslava Huljić, autorica koja pomiče granice u dječjoj... - Sretna mama ... ... Titanic - My Heart Will Go On Music VideoThe Titanic movie to Celine Dion - My Heart Will Go On.If you like the video Subscribe, Comment, Share, and like.... U najnovijem romanu Moj Titanic ne tone autorica Vjekoslava Huljić je otvorila osjetljivu temu dana ... PDF Moj Titanic ne tone ... .If you like the video Subscribe, Comment, Share, and like.... U najnovijem romanu Moj Titanic ne tone autorica Vjekoslava Huljić je otvorila osjetljivu temu dana...

INFORMACIJA

AUTOR
Huljić, Vjekoslava
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj Titanic ne tone.pdf

OPIS

U najnovijem romanu Moj Titanic ne tone autorica Vjekoslava Huljić je otvorila osjetljivu temu današnjice, ali istovremeno i pokazala izlaze iz tih problema, naglasila potrebu za prihvaćanjem drugih u kojoj se mladi čovjek nađe u životu. Huljić je jedna od prvih domaćih autora koja u dječjem romanu govori o izbjegličkoj krizi koji je dominantan problem cijele Europe. Priča je to o djevojčici Lejli koja se u bijegu sa svojim roditeljima prema zapadu izgubila i našla u Splitu gdje ju pronalaze djeca koja joj pomažu da se integrira u zajednicu. Roman jest prvenstveno namijenjen mladima, ali bi ga svakako trebali pročitati i roditelji, učitelji i profesori, kako bi lakše prepoznali problem ili barem postali svjesniji koliko samo jedna lijepa gesta mlade djevojčice Lejle ili bilo koda drugoga može utjecati danas na nečiji život, a sutra na cijeli svijet.

Želite li pročitati knjigu?Moj Titanic ne tone u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Huljić, Vjekoslava. Čitati Moj Titanic ne tone Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE