Four m.u.

Four m.u. - Roth, Veronica | Caritasspiritistcenter.org

...vujte u FOURM Akciji i ostvarite mnogobrojne popuste ! FOURM priprema za Vas mnoštvo akcija i popusta Prijavi se na našu listu i ostvari pravo na promotivne cene! Pridruži se ... Britney Spears - I'm a Slave 4 U Lyrics | Genius Lyrics ... . Prodajni Salon. Enterijeri. Projektovanje. Zavirite u naš prodajni salon. Zadovoljne mušterije. 5,538 Followers, 6,047 Following, 1 Posts - See Instagram photos and videos from m11 (@_4.m.u) Listen to "good 4 u" out now: https://OliviaRodrigo.lnk.to/good4uPre-order the debut album SOUR: https://OliviaRodrigo.lnk.to/preorderShop the SOUR collectio... Begin: 0 5 10 15 20 30 40 50 60 70 80 90 100. Step: 1 0.5 0.2 0.1 5 ... 4M Building Solutions ... .lnk.to/good4uPre-order the debut album SOUR: https://OliviaRodrigo.lnk.to/preorderShop the SOUR collectio... Begin: 0 5 10 15 20 30 40 50 60 70 80 90 100. Step: 1 0.5 0.2 0.1 5 10. Molar ↔ Micromolar...

INFORMACIJA

AUTOR
Roth, Veronica
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Four m.u..pdf

OPIS

Dodatak svjetski uspješnoj trilogiji Različita, ispričanoj iz perspektive popularnog Tobiasa. Četiri priče uključene u ovu knjigu, Transfer, Inicirani, Sin i Izdajnik, plus tri dodatne ekskluzivne priče, pružaju čitatelju uzbudljiv pogled na Tobiasov svijet i prošlost i postavljaju temelje za epsku sagu Različita.Kako je moguće istu priču proživjeti dvaput, ali iz različite perspektive?Dvije godine prije nego je Tris odabrala svoju frakciju, to isto morao je učiniti i Tobias. Nakon odabiraNeustrašivih, dobio je novo ime i priliku da pobijedi strah s kojim se suočava od djetinjstva. No, inicijacija je tek početak. Tobias se mora dokazati u hijerarhijskom poretku, ali i prihvatiti činjenicu da će njegove odluke utjecati na buduće ispitanike, dok istovremeno otkriva tajne koje mogu ugroziti njegovu budućnost. O autorici Veronica Roth rođena je u New Yorku i završila je studij kreativnog pisanja na Sveučilištu Northwestern. Autorica je nekoliko kratkih priča, ali je ipak najpoznatija po trilogiji Različita. Prvi dio trilogije objavljen je 2011. godine i dospio je na Timesovu listu bestselera. Jednako uspješna bila su i druga dva nastavka, kao i film snimljen prema prvoj knjizi. Uz trilogiju, autorica je i zbirke četiri priče Four: Priče o Različitima, kao i nekoliko kratkih priča. Dobitnica je nagrade Goodreads Choice Awards za 2011. godinu, Best Young Adult Fantasy & Science Fiction Awardi nagrade za najboljeg autora za 2012. godinu.

Želite li pročitati knjigu?Four m.u. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roth, Veronica. Čitati Four m.u. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE