Nakon pozdrava za laku noć

Nakon pozdrava za laku noć - Mejlak, Pierre J. | Caritasspiritistcenter.org

...radovi višestruko su nagrađivani, primjerice Književnom nagradom Europske Unije, Malteškom državnom nagradom za književnost i Europskom nagradom za kratku priču Sea of Words ... Prva priča za laku noć prevedena na klingonski ... . "Nakon pozdrava za laku noć" njegova je prva knjiga na engleskome jeziku i u hrvatskome prijevodu. Njegovi radovi višestruko su nagrađivani, primjerice Književnom nagradom Europske Unije, Malteškom državnom nagradom za književnost i Europskom nagradom za kratku priču Sea of Words. "Nakon pozdrava za laku noć" njegova je prva knjiga na engleskome jeziku i u hrvatskome prijevodu. Nakon pozdrava za laku noć je djelo autora Pierre J. Mejlak, nakladnika Sa ... MUCOPLANT SIRUP ZA LAKU NOĆ 100 ml | Oaza zdravlja ... . "Nakon pozdrava za laku noć" njegova je prva knjiga na engleskome jeziku i u hrvatskome prijevodu. Nakon pozdrava za laku noć je djelo autora Pierre J. Mejlak, nakladnika Sa...

INFORMACIJA

AUTOR
Mejlak, Pierre J.
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Nakon pozdrava za laku noć.pdf

OPIS

U ovoj očaravajućoj zbirci priča ljudi su često na raskrižju, negdje između svijeta koji im je poznat i svijeta koji ih nekamo privlači. Razapeti između prošlosti i budućnosti, stvarnog i zamišljenog, kreću se od jedne točke vlastita života do druge, pokušavajući shvatiti proživljeni život u koji možda nikada nisu dobili potpun uvid. Iz srca Sredozemlja dolazi nov i uzbudljiv pripovjedač, pozoran promatrač i veliki sakupljač ljudskih raspoloženja.

Želite li pročitati knjigu?Nakon pozdrava za laku noć u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mejlak, Pierre J.. Čitati Nakon pozdrava za laku noć Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE