Basne u stripu – Lisica i gavran

Basne u stripu – Lisica i gavran

... stripu: Lisica i gavran - Nova serija popularnih basni napisana je u obliku stripa i na jednostavan način, a posebno će biti zanimljiva djeci koja su tek naučila čitati ... Basne lisica i gavran - Leo commerce ... . Tekst basni pažljivo je osmišljen (veličinom fonta, izborom riječi, kratkim rečenicama i jasnim ilustracijama)... Lisica i gavran. -15 %. Edicija: Basne u stripu. Basne u stripu su slikovnice za decu koja tek počinju da čitaju. Napisane su u formi stripa sa ciljem da se takav oblik kratkog izražavanja putem slika neguje i popularizuje kod novih generacija mladih čitalaca. Artikal „Lisica i ga ... Lisica i gavran basne u stripu | Delfi knjižare | Sve dobre knjige na... ... . Napisane su u formi stripa sa ciljem da se takav oblik kratkog izražavanja putem slika neguje i popularizuje kod novih generacija mladih čitalaca. Artikal „Lisica i gavran basne u stripu" je dostupan u sledećim knjižarama u mestu Beograd Basne u stripu su slikovnice za decu koja tek počinju da čitaju. Napisa...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Basne u stripu – Lisica i gavran.pdf

OPIS

Nova serija popularnih basni napisana je u obliku stripa i na jednostavan način, a posebno će biti zanimljiva djeci koja su tek naučila čitati. Tekst basni pažljivo je osmišljen (veličinom fonta, izborom riječi, kratkim rečenicama i jasnim ilustracijama) kako bi u potpunosti bio prikladan početnicima u čitanju. Svaka od ovih kratkih basni na svome kraju čitateljima donosi pouke koju je lako prepoznati kroz osobine i postupke likova. 10 pitanja na kraju slikovnice na koja djeca trebaju dati odgovor potiče čitanje s razumijevanjem.

Želite li pročitati knjigu?Basne u stripu – Lisica i gavran u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Basne u stripu – Lisica i gavran Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE