Sve što kažeš

Sve što kažeš - McAllister, Gillian | Caritasspiritistcenter.org

...o kažeš. 99,00 kn. Kraj je večeri. Na putu ste kući ... Sve što u životu kažeš ili učiniš, vratit će ti se - Book.hr ... . Čujete zvuk kojeg se svaka žena pribojava. Korake iza vas. Sve brže i bliže. Sigurni ste da je to on. Čovjek iz kafića koji vam nije dao mira. Sve što kažeš. 99,00 kn. Pogrešno mjesto, vrijeme i procijenjena situacija koja dovede do zločina. Dvije su mogućnosti - bijeg ili priznanje, koju bi odabrali? Na zalihi. Količina. Dodaj u košaricu. Dodaj u listu želja. SKU: K00079 Kategorije: Beletri ... Sve što kažeš autora Gillian McAllister - eknjizara.hr ... . Dodaj u listu želja. SKU: K00079 Kategorije: Beletristika, Kriminalistički, trileri, misteriji, Triler Oznaka: Gillian McAllis...

INFORMACIJA

AUTOR
McAllister, Gillian
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što kažeš.pdf

OPIS

Kraj je večeri. Na putu ste kući. Čujete zvuk kojeg se svaka žena pribojava. Korake iza vas. Sve brže i bliže. Sigurni ste da je to on. Čovjek iz kafića koji vam nije dao mira. Odlučite se na brzu reakciju. Okrenete se. Gurnete ga. Vaš progonitelj padne niz stube. Leži nepomično, licem okrenut prema tlu. Što sad? Čekati dolazak policije. Čekati osudu ili pravdu. I nadati se da će vaš suprug, obitelj i prijatelji, svi koje volite, biti uz vas. Ili…Pobjeći. Šutjeti. Nehotice ste to učinili. Bili ste preplašeni, reagirali ste impulzivno. Nitko nije vidio. Nitko nikada neće znati. Ako odete sada. Ako zadržite tajnu. Zauvijek. Što biste učinili?

Želite li pročitati knjigu?Sve što kažeš u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McAllister, Gillian. Čitati Sve što kažeš Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE