Politička ekonomija

Politička ekonomija - Vranjican,Stjepan | Caritasspiritistcenter.org

...á ekonomie is a reviewed scientific journal of Economic Theory and Policy dealing with economic and financial theory, modelling and empirical analysis ... Politická ekonomika - Political economy - abcdef.wiki ... . Politička ekonomija je područje filozofije čiji je cilj objasniti ulogu čovjeka u prirodi, u društvu, kao i u novoj prirodi koju stvara svojim djelovanjem na planeti. Brojni su filozofi kroz istoriju pokušavali da shvate i objasne čovjeka i njegov odnos spram svoga djelovanja u prirodi i društvu... Politická ekonomie je v obecném sm ... PPT - Politička ekonomija PowerPoint Presentation, free download... ... ... Politická ekonomie je v obecném sm...

INFORMACIJA

AUTOR
Vranjican,Stjepan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Politička ekonomija.pdf

OPIS

Udžbenik je sadržajno prilagođen reformiranom nastavnom programu predmeta Politička ekonomija, prvog kolegija iz grupe ekonomskih disciplina koje se izučavaju u okviru nastave pravnog studija. Zbog toga je uvrštena i materija koja striktno ne pripada području izučavanja Političke ekonomije.

Želite li pročitati knjigu?Politička ekonomija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vranjican,Stjepan. Čitati Politička ekonomija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE