Igranje s odraslima

Igranje s odraslima - Dahl, Sophie | Caritasspiritistcenter.org

...lavne manekenke Sophie Dahl Igranje s odraslima pronicava je, suosjećajna i divno lirična priča o neobičnom odrastanju ... Mališani uče kroz igru, interakciju s odraslima, istraživanjem ... . Smiona tragikomedija, iskrena i dirljiva. IGRANJE S ODRASLIMA - Sophie Dahl. Cijena. 30 kn ~ 4 €. Roman slavne manekenke Sophie Dahl Igranje s odraslima pronicava je, suosjećajna i divno lirična priča o neobičnom odrastanju. Igranje s odraslima book. Read 177 reviews from the world's largest community for readers. Kitty odrast ... PDF Mira Klarin Psihologija ... . Kitty odrast...

INFORMACIJA

AUTOR
Dahl, Sophie
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Igranje s odraslima.pdf

OPIS

Kitty odrasta u vrlo neobičnom okruženju. Njezina majka Marina, koja ju je rodila sa samo šesnaest godina, slikarica je, ljepotica, plačljivica i prava boemka. Kittyino je djetinjstvo isprva idilično jer raste okružena ljubavlju bake i djeda, irske dadilje Nore, svojih vragolastih tetki Ingrid i Elsie te malene braće blizanaca Violet i Sama. Njihova Kuća od sijena i njihov vrt sa žutim ružama u engleskoj provinciji utočište su od svih nevolja u kojem je lijek za depresiju kava s puno šećera i mlijeka te džin-tonik. No kad majku zatravi Svamiđijevo učenje, Kittyin se život mijenja gotovo preko noći. Preko internata, života na dvama kontinentima i kokainskih zabava Kitty ubrzano odrasta u nesigurnu djevojku i proći će mnogo vremena dok se ne uspije izboriti za sebe.

Želite li pročitati knjigu?Igranje s odraslima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dahl, Sophie. Čitati Igranje s odraslima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE