5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete

5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete - Izzo,John | Caritasspiritistcenter.org

...prvi koji će recenzirati "5 TAJNI KOJE MORATE OTKRITI PRIJE NEGO ŠTO UMRETE" Otkaži odgovor ... Konvoj slobode: Kamiondžije bijesni zbog mandata... -- Sott.net ... . Zbog toga što vanjski servisi mogu prikupljati dodatne podatke poput vaše IP adrese omogućujemo Vam da ih blokirate po želji. Naslovnica. alternativna područja. 5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete. Od mjesnih brijača do osoba koje su preživjele Holokaust, od domorodačkih poglavica do predsjednika velikih kompanija, te osobe zajedno imale su preko 18 000... John Izzo im je postavljao pitanja poput: "Što vam je donijelo najveću sreću i radost?" ... 50 knjiga koje morate pročitati prije nego što umrete ... ... John Izzo im je postavljao pitanja poput: "Što vam je donijelo najveću sreću i radost?", "Što biste voljeli da ste naučili ranije U ovoj ...

INFORMACIJA

AUTOR
Izzo,John
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete.pdf

OPIS

Na temelju niza dokumentarnih, popularnih i cijenjenih televizijskih emisija, ova knjiga vodi čitatelja na toplo i duboko putovanje prema trajnoj sreći. John Izzo razgovarao je s više od 200 osoba u dobi od 60 do 106 godina, za koje su prijatelji i poznanici rekli da su upravo oni «ona osoba koja je pronašla sreću i smisao». Od mjesnih brijača do osoba koje su preživjele Holokaust, od domorodačkih poglavica do predsjednika velikih kompanija, te osobe zajedno imale su preko 18 000 godina životnog iskustva. John Izzo im je postavljao pitanja poput: «Što vam je donijelo najveću sreću i radost?», «Što biste voljeli da ste naučili ranije?», «Što je, u konačnici, uistinu bitno, a što ne?» U ovoj knjizi, autor s vama dijeli njihove priče – zabavne, koje će vas dotaknuti i potaknuti na razmišljanje – i pet tajni koje je naučio slušajući ih. Ova knjiga će vas nasmijati, rasplakati i nadahnuti, kako biste otkrili što je uistinu bitno u životu. «Bez obzira na vašu dob, poželjet ćete da ste ovu knjigu pročitali ranije. Anegdote iz osobnih života i istinska mudrost osvojit će vaše srce.» Stephen R. Covey, autor knjiga «Sedam navika uspješnih ljudi»

Želite li pročitati knjigu?5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Izzo,John. Čitati 5 tajni koje morate otkriti prije nego što umrete Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE