Medicinski leksikon lz

Medicinski leksikon lz - Padovan Ivo (urednik) | Caritasspiritistcenter.org

...ski leksikon je leksikon temeljnih medicinskih znanosti ... MEDICINSKI LEKSIKON - Logovita ... ... PDF Medicinski Leksikon ... ski leksikon je leksikon temeljnih medicinskih znanosti. Daje obilje podataka o obliku i građi čovječjeg organizma, radu organa i sustava, činiteljima koji mogu ometati normalan rast, razvoj i funkcije, rezultatima medicinskih istraživanja, o dijagnostičkim metodama te o liječenju mnogih bolesti i bolesnih stanja. Medicinski leksikon je leksikon temeljnih medicinskih znanosti. Daje obilje podataka o obliku i građi čovječjeg organizma, radu organa i sustava, činiteljima koji mogu ometati normalan rast, razvoj i funkcije, rezultatima medicinskih istraživanja, o dijagnostičkim metodama te o liječenju mnogih bolesti i bo...

INFORMACIJA

AUTOR
Padovan Ivo (urednik)
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicinski leksikon lz.pdf

OPIS

Medicinski leksikon je leksikon temeljnih medicinskih znanosti. Daje obilje podataka o obliku i građi čovječjeg organizma, radu organa i sustava, činiteljima koji mogu ometati normalan rast, razvoj i funkcije, rezultatima medicinskih istraživanja, o dijagnostičkim metodama te o liječenju mnogih bolesti i bolesnih stanja. Izbor građe vodi od svima razumljivih pojmova kao što su, primjerice, komarci, ljekarna ili spavanje do stručnih, a raspon naziva od latinskih i grčkih, preko ustaljenih tuđica i posuđenica do narodnih. Temeljni podaci o zdravlju i bolesti nisu ovdje samo zato da zadovolje teorijski interes već i da posluže kao podsjetnik i savjetnik za bolje snalaženje u zaštiti i očuvanju zdravlja, prepoznavanju simptoma te izboru načina liječenja. Zaključni dio donosi pregled pružanja prve pomoći u različitim situacijama, priručni rječnik i atlas. Zbog dostupnosti i jezgrovitosti tumačenja činjenica s područja iznimno važna za svakog čovjeka, Medicinski leksikon nije tek podsjetnik liječnicima, stomatolozima, farmaceutima, studentima i bolesnicima nego i knjiga za svakoga.

Želite li pročitati knjigu?Medicinski leksikon lz u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Padovan Ivo (urednik). Čitati Medicinski leksikon lz Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE