Uvođenje u metafiziku

Uvođenje u metafiziku - Heidegger, Martin | Caritasspiritistcenter.org

...je u metafiziku. Knjiga Martina Heideggera Uvođenje u metafiziku (Einführung in die Metaphysik) nastala je na osnovi predavanja na Sveučilištu u Freiburgu 1935 ... PDF Povratak čuđenju ... ... Uvođenje u metafiziku - Martin Heidegger - 80 kn ... je u metafiziku. Knjiga Martina Heideggera Uvođenje u metafiziku (Einführung in die Metaphysik) nastala je na osnovi predavanja na Sveučilištu u Freiburgu 1935. godine, a objavljena prvi put 1953. "Uvođenje u metafiziku" tekst je predavanja iz ljetnog semestra godine 1935. i objavljen je 1953. godine. To je jedan od najvažnijih Heideggerovih radova... Opis - UVOĐENJE U METAFIZIKU. Knjiga Martina Hei...

INFORMACIJA

AUTOR
Heidegger, Martin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvođenje u metafiziku.pdf

OPIS

Knjiga Martina Heideggera Uvođenje u metafiziku (Einführung in die Metaphysik) nastala je na osnovi predavanja na Sveučilištu u Freiburgu 1935. godine, a objavljena prvi put 1953. Uvođenje u metafiziku smatra se jednim od njegovih najznačajnijih i najutjecajnijih djela u njegovom književnom stvaralaštvu. Do sada je prevedena na više od 15 svjetskih jezika. Knjigu je s njemačkog preveo Damir Barbarić.

Želite li pročitati knjigu?Uvođenje u metafiziku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Heidegger, Martin. Čitati Uvođenje u metafiziku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE