Bog je sišao na zemlju

Bog je sišao na zemlju

...IŠAO NA ZEMLJU. 25,00 kn 20,00 kn nije dostupno ... Kada te preplavi tuga i obuzme samosažaljenje, sjeti se ... ... . Uvez: meki. Godina izdanja: 1997. O knjizi BOG JE SIŠAO NA ZEMLJU. Prema proročanstvima Nostradamusa i Edgara Caycea. Autor/i. Sanjay Kant. Preveo(la) Stanka Hrabač ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Bog je sišao na zemlju autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Priča o dva kralja ili zašto je Bog sišao na zemlju Srednjevekovna priča koja objašnjava silazak Gospoda Boga u liku Isusa Hrista na zemlju . Priča o dva kralja . Ovaj događaj se desio u ... Čovjek 's neba' ... . Priča o dva kralja . Ovaj događaj se desio u srednjovekovnoj Engleskoj. Jedan od kraljevih ministara je postao iskreni vernik. Često su ga mogli čuti kako priča o kralju koji je sa neba došao ... Velika vijest - Bog je sišao na zemlju! Devet miseci do Božića! - Što je to? Blagovijest. Tj. Isus začet u Marijinoj utrobi. Anđeo Gospodnji navij...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog je sišao na zemlju.pdf

OPIS

Povijest je potvrdila pouzdanost Nostradamusovih proročanstava, a Edgar Cayce je najveći američki i jedan od najvećih svjetskih proroka modernog doba čija proročanstva zapanjuju svojom točnošću. Osim njih autor navodi i proročanstva Sri Aurobinda i Ladmana Das Madana, dvojice Indijaca, čija se proročanstva nipošto ne mogu odbaciti. Svi oni govore o jednoj te istoj pojavi o rođenju, životu i čudima Sir Sathyja Sai Babe, božanskog bića koje se utjelovilo u ljudskom tijelu.

Želite li pročitati knjigu?Bog je sišao na zemlju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Bog je sišao na zemlju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE