Glorija-nova stvarnost

Glorija-nova stvarnost - Marinkovič | Caritasspiritistcenter.org

...ARNOST Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću ... Nakladnik - NOVA STVARNOST | superknjizara.hr ... ... Da li je virtuelna realnost naša nova stvarnost - NOVA portal ... ARNOST Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću. Početna. NOVA STVARNOST. Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću. Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša... Nova Stvarnost. Zatražite ponudu ...

INFORMACIJA

AUTOR
Marinkovič
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Glorija-nova stvarnost.pdf

OPIS

Priča nam govori o životu Glorije – cirkusantice koja se preobratila te došla u crkvu i tamo susrela don Jeru. On se zaljubio u nju i obožavao ju je poput Madone. Ona je bila uvijek na granici crkvenog i cirkusantnog života, a niti jedan joj nije mogao pružiti ono što je ona htjela.

Želite li pročitati knjigu?Glorija-nova stvarnost u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marinkovič. Čitati Glorija-nova stvarnost Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE