Muškarac u krevetu

Muškarac u krevetu - Deković, Duško | Caritasspiritistcenter.org

...ručite u VBZ online knjižari poznati naslov Muškarac u krevetu autora Deković, Duško ... Kakve su Djevice u krevetu? - CentarZdravlja ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Muškarac uz kojega ćete se u krevetu osjećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima te će pohvaliti svaku sitnicu koju primijeti na vama i koja mu se sviđa. I kroz način na koji vas gleda osjećat ćete se seksi i privlačnom. Takva kemija jamči savršen seks. Ukoliko imate nekog posebnog muškarca na vidiku, ali još niste sa njim stigli do post ... Muškarac Vaga u krevetu - Otkrijte tajne - Horoskop Gold ... . Ukoliko imate nekog posebnog muškarca na vidiku, ali još niste sa njim stigli do postelje, sigurno vas zanima kakav je on zapravo u krevetu. Naravno, dok ne prođete prvu "test-vožnju" ovo ne možete znati sa sigurnošću, ali zato su tu zvezde da vam daju uvid u moguću situaciju. Da, horoskop i zvezde i te kako... Muškarci koji su dobri u krevetu mogu se prepoznati, tvrde seksolozi i daju nekoliko savjeta ženama kako prepoznati da ste odabrali osobu koja će sve vaše zahtjeve u krevetu ispunjavati na najbolji mogući...

INFORMACIJA

AUTOR
Deković, Duško
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac u krevetu.pdf

OPIS

“Gotovo prije dvije tisuće godina indijski mudrac Vatsjajana napisao je najstariji udžbenik vođenja ljubavi na svijetu – Kama sutra. Kako se ova knjiga temelji na saznanjima iz tog vrlo dalekog razdoblja, može se samo pretpostaviti koja se pažnja posvećivala ovim odnosima. Tek posljednjih desetljeća, na starom i novom kontinentu, počela su ozbiljnija i otvorenija proučavanja ovog područja. Potvrđena su mnoga saznanja i postavke ovih drevnih naroda. Suvremena tehnologija omogućila je daljnji napredak u otkrivanju novih detalja ovih vrlo složenih odnosa. Unatoč tome, literatura Dalekog istoka (Indija, Tajland…) i dalje ostaje aktualnom i poučnom. O ljubavnim odnosima Eve i Adama gostoji danas bogata stručna literatura. Često pisana stručnom terminologijom, možda je ponekad teže čitljiva i razumljiva. U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- U ovom tekstu, posvećenom nama Adami- ma, ova saznanja prezentirat će se u jednom opuštenom i pomalo šaljivom stilu s natuknicama i na naš račun.”

Želite li pročitati knjigu?Muškarac u krevetu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Deković, Duško. Čitati Muškarac u krevetu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE