Igralica- (M)učilica/ Priprema za školu (zelena)

Igralica- (M)učilica/ Priprema za školu (zelena) - Borovac, Ivanka (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...A (M)UČILICA - ZELENA je knjižica puna zanimljivih i poučnih zadataka za rješavanje ... slivu69 - view channel telegram Сливы школьниц тут ... . Prebroj patke u svakom jezercu. U svakoj kućici oboji nekoliko kružića koliko je pataka u jezercu. Oboji žabe u automobilu i miševe na stolu. Ova predivna mala. Dostava moguća. Opis oglasa. Knjižica "IGRALICA (M)UČILICA" puna je zanimljivih i poučnih zadataka za rješavanje i intelektualno vježbanje i razbibrigu. Za djecu od 6-7 god. Izdavač: "MOZAIK KNJIGA" Zagreb, 2016. god. Igralica učilica - ... Učilica za predškolce (za download) ... . Za djecu od 6-7 god. Izdavač: "MOZAIK KNJIGA" Zagreb, 2016. god. Igralica učilica - zelena. Ova predivna mala knjižica namijenjen...

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka (ur.)
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Igralica- (M)učilica/ Priprema za školu (zelena).pdf

OPIS

Prebroj patke u svakom jezercu. U svakoj kućici oboji nekoliko kružića koliko je pataka u jezercu. Oboji žabe u automobilu i miševe na stolu. Ova predivna mala knjižica namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 6 godina. Pomoći će im da svoju moć zapažanja itekako razviju i uveliko će ih pripremiti za školu.

Želite li pročitati knjigu?Igralica- (M)učilica/ Priprema za školu (zelena) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borovac, Ivanka (ur.). Čitati Igralica- (M)učilica/ Priprema za školu (zelena) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE