Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini

Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini - Norris, Barney | Caritasspiritistcenter.org

...ka što se srelo usred ove naplavne doline nikada ne stižu na isto mjesto u isto vrijeme ... KNJIGA TJEDNA Barney Norris: Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini ... . Nadder i Ebble i Wylye i Bourne utječu u Avon na različitim No ako taj trik još niste savladali, ima i gorih stvari nego uhvatiti se koprive dok vam problem teško leži na srcu. Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini... Barney Norris. Barney Norris: Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini, meki uvez. Barney Norris. Barney Norris: Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini, meki uvez. Duboko sam izdahnula ... Knjiga Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini Barney... | Knjižara Znanje ... . Barney Norris: Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini, meki uvez. Duboko sam izdahnula nakon čitanja Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini, romana prvijenca iz pera nagrađivanog dramskog pisca Barneyja Norrisa. Barney Norris ...

INFORMACIJA

AUTOR
Norris, Barney
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini.pdf

OPIS

Salisbury, autorov rodni grad i mjesto radnje romana, prema njegovim riječima mjesto je gdje se toranj katedrale diže u nebesko plavetnilo, gdje se rijeke i priče pretaču jedna u drugu, gdje se isprepliću životi. Mir i tišinu grada jedne će noći poremetiti prometna nesreća, a u trenutku sudara spojit će se i pet života – pet naoko nepovezanih ljudi – svaki od njih suočen s vlastitom osobnom katastrofom. Kroz upečatljivije, dirljive i predivno napisane odlomke pisac nam predstavlja pet izuzetnih i uvjerljivih pripovjedača povezanih katastrofom – prodavačica cvijeća, školarac, supruga vojnika, zaštitar i udovac. Dok im se sudbine presijecaju, susreću i razilaze, otkrivamo kako i mali segmenti života mogu biti veći nego što vidimo. Kako jedna od priča izbija u prvi plan, tako se odmotavaju i ostale, privučene slučajnošću u mrežu ljubavi, žalosti, razočaranja i nade. Nagrađivani kazališni scenarist Barney Norris svojim prvim romanom zaintrigirao je publiku i kritiku. The Times ga je proglasio „Izvrsnim mladim piscem čije ime će se pamtiti“, a čitalačka i kazališna publika potvrdila njegovo spisateljsko umijeće.

Želite li pročitati knjigu?Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Norris, Barney. Čitati Pet se rijeka srelo u šumovitoj dolini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE