Glasine

Glasine - Kara, Lesley | Caritasspiritistcenter.org

...ndrija Jo - GlasineMuzika: Mihailo Vujić Mixa, Ognjen JovanovAranžman: Stefan Todorović MysteeTekst: Mihailo Vujić Mixa, Ognjen JovanovMix/Master: Dragan ... Glasine - Net.hr ... ... glasine, ogovaranja, tračevi... | B92 Blog ... ndrija Jo - GlasineMuzika: Mihailo Vujić Mixa, Ognjen JovanovAranžman: Stefan Todorović MysteeTekst: Mihailo Vujić Mixa, Ognjen JovanovMix/Master: Dragan... Koliko glasine mogu biti opasne? I koliko će daleko Joanna biti spremna ići kako bi zaštitila one koje najviše voli? " Pripovjedni preokret...

INFORMACIJA

AUTOR
Kara, Lesley
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Glasine.pdf

OPIS

riča se da je u gradu zloglasni ubojica djece. Priča se da je žena i da živi pod novim imenom. Tko je ona? Hoće li njezin zločinački um ponovno posegnuti za ubojitim oružjem? Kad Joanna, samohrana majka, u školskom dvorištu čuje tu glasinu i prepriča je prijateljici, tu vijest ništa neće moći zaustaviti i u malom gradu probudit će se duhovi. Sally McGowan imala je samo 10 godina kad je ubila dječaka mlađeg od sebe. No njezine fotografije ne postoje i nitko ne zna gdje je. Ali glasine se šire.Tko je mogući ubojica koji sada živi među njima? Koliko glasine mogu biti opasne? I koliko će daleko Joanna biti spremna ići kako bi zaštitila one koje najviše voli? Netko od nas je sposoban ubiti. Netko od nas je već ubojica.

Želite li pročitati knjigu?Glasine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kara, Lesley. Čitati Glasine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE