Želim biti ilustrator

Želim biti ilustrator - Nicolet, Stephane | Caritasspiritistcenter.org

...lim biti ilustrator knjiga je za poticanje neograničene dječje mašte s pomoću procesa proizvodnje „slika koje pripovijedaju" - ilustracija ... PROSVJETA d.o.o. Katalog ... . Mladi će čitatelji osloboditi svoj kreativni potencijal sudjelujući u stvaranju knjige u ulozi autorova „ilustratorskog šegrta". Knjiga Želim biti ilustrator maštovito je, smiješno, poučno i nevjerojatno zabavno putovanje kroz svijet pripovijedanja grafičkih priča. Želim biti ilustrator knjiga je za poticanje neograničene dječje mašte s pomoću procesa proizvodnje „slika koje pripovijedaju" - ilustr ... ŽELIM BITI ILUSTRATOR - knjizara-dominovic.hr ... . Želim biti ilustrator knjiga je za poticanje neograničene dječje mašte s pomoću procesa proizvodnje „slika koje pripovijedaju" - ilustracija. Želim biti ilustrator 99.00 kn (cijena sa PDV-om) Knjiga Želim biti ilustrator maštovito je, smiješno, poučno i nevjerojatno zabavno putovanje kroz svijet pripovijedanja grafičkih pri...

INFORMACIJA

AUTOR
Nicolet, Stephane
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Želim biti ilustrator.pdf

OPIS

Knjiga Želim biti ilustrator maštovito je, smiješno, poučno i nevjerojatno zabavno putovanje kroz svijet pripovijedanja grafičkih priča. Želim biti ilustrator knjiga je za poticanje neograničene dječje mašte s pomoću procesa proizvodnje „slika koje pripovijedaju“ – ilustracija. Mladi će čitatelji osloboditi svoj kreativni potencijal sudjelujući u stvaranju knjige u ulozi autorova „ilustratorskog šegrta“. Autor naglašava kako je knjiga namijenjena svima – i onima koji misle da ne znaju crtati te ih na vrlo duhovit i zabavan način korak po korak vodi kroz stvaralački proces. Na samom početku budući ilustratori prikupljaju potreban pribor koristeći se svime što im može poslužiti, a zatim počinju stvarati pretvaranjem črčkarija u crteže, crtanjem u jednom potezu, crtanjem na brzinu i crtanjem kratkim rezovima. Nizom zabavnih aktivnosti budući će ilustratori naučiti o vrstama crte, o odnosu veličina i proporcijama te prikazivanju detalja. Ovladat će znanjem o različitim perspektivama i kutovima gledanja, svladati osnove kadriranja i osmišljavanja kompozicije. Okušat će se i u izradi ilustracija od plastelina, recikliranog materijala i kolaža proširujući tako znanja o raznolikim mogućnostima izražavanja. Picassu je trebao cijeli život da nauči crtati kao dijete. Zbog toga ova početnica za male ilustratore ne uči dijete kako nešto nacrtati, već daje savjete o tome kako ne odustati od crtanja u trenutku kada se nekom drugom ili samom čitatelju knjige učini da njegovi crteži nisu dobri. Kako pronaći svoj stil i odabrati pribor koji malome ilustratoru odgovara neka su od pitanja kojima se pozabavila autorica. Mjerilo, proporcije ili, na primjer, kadriranje postaju vrlo jednostavni i zabavni jer mijenjaju priču koju pripovijedamo crtežom. Autorica svog čitatelja, gledatelja poziva na suradnju i nadopunjavanje ilustracijom te ističe da je za ilustratora ključno da se dobro zabavlja i da njegove slike pripovijedaju priče.

Želite li pročitati knjigu?Želim biti ilustrator u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nicolet, Stephane. Čitati Želim biti ilustrator Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE