Soba ogledala – biografija Jimija Hendrixa

Soba ogledala – biografija Jimija Hendrixa - Cross, Charles | Caritasspiritistcenter.org

...BA OGLEDALA - biografija Jimija Hendrixa PRIRUČNIK U ODLIČNOM STANJU ZA DODATNE SLIKE I PITANJA ... Jimi Hendrix.A Film About Jimi... ... . SOBA OGLEDALA - biografija Jimija Hendrixa. Soba ogledala - biografija Jimija Hendrixa. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Negdje u proljeće Jimi je došao u blizinu još jedne lokalne zvijezde u usponu: Brucea Leeja. »Bilo je to u kuglani Imperial Lanes dolje na aveniji Rainier«, sjeća se... Jimi je otišao u kuglanu gledati neke frendove koji su kuglali - jer on sam nije imao novca ... Хендрикс, Джими — Википедия ... ... Jimi je otišao u kuglanu gledati neke frendove koji su kuglali - jer on sam nije imao novca za to - ...

INFORMACIJA

AUTOR
Cross, Charles
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Soba ogledala – biografija Jimija Hendrixa.pdf

OPIS

Negdje u proljeće Jimi je došao u blizinu još jedne lokalne zvijezde u usponu: Brucea Leeja. »Bilo je to u kuglani Imperial Lanes dolje na aveniji Rainier«, sjeća se kolega iz škole, Denny Rosencrantz. U to je vrijeme Lee bio poznat po svojim demonstracijama karate vještina i po sklonosti započinjanju tučnjava na parkiralištu kuglane. Jimi je otišao u kuglanu gledati neke frendove koji su kuglali – jer on sam nije imao novca za to – ali ako se izuzme kratko rukovanje, vjerojatno nije imao bližih kontakta s čovjekom koji će uskoro postati legendom u svijetu borilačkih vještina. (…) (…) Jeffrey [Hendrixov account manager] je ušao u glazbeni biznis vodeći Club A Go Go u Newcastlu. »Pokazao je izuzetnu vještinu u muljanju«, sjeća se Burdon. Kad je klub izgorio u sumnjivim okolnostima, novac od osiguranja iskoristio je za potpisivanje Animalsa kao svojih prvih klijenata, a tako je i upoznao Chasa. Newcastle je imao jedinstvenu kulturu radničke klase i izraziti naglasak – Chas je pričao kao pravi »Geordie« iz Newcastlea, dok je Jeffrey – izvorno Londončanin koji je govorio cockney – znao nekoliko stranih jezika, uključujući i ruski. Premda su se u šezdesetima klasne razlike u Londonu polako brisale, što je bilo veliki dio socijalne revolucije, Chasovi su korijeni ipak bili u radničkoj klasi. Unatoč Jeffrevjevu kulturnom zaleđu, nije bio protiv rušenja konvencionalnoga: da smete poreznike, knjige je vodio na ruskom, nadajući se da će time zbuniti poreznu inspekciju. (…)

Želite li pročitati knjigu?Soba ogledala – biografija Jimija Hendrixa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cross, Charles. Čitati Soba ogledala – biografija Jimija Hendrixa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE