Kobna jaja

Kobna jaja - Bulgakov, MIhail Afanasjevič | Caritasspiritistcenter.org

...ulgakov - KOBNA JAJA (1994). 654 просмотра 654 просмотра ... Bio je kritičar komunizma kojeg je Staljin volio, a Stonesi mu posvetili... ... . Pripovijest 'Kobna jaja' govori o sovjetskom znanstveniku i profesoru zoologije koji otkriva crvenu zraku što pospješuje vitalizam i ubrzava rast svih stanica. Kobna jaja book. Read 438 reviews from the world's largest community for readers. An inspired work of science fiction and a biting political allegory, Bu... „Kobna jaja..." su ... Kobna jaja / Pseće srce - Plato ... ..." su...

INFORMACIJA

AUTOR
Bulgakov, MIhail Afanasjevič
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kobna jaja.pdf

OPIS

Pripovijest ‘Kobna jaja’ govori o sovjetskom znanstveniku i profesoru zoologije koji otkriva crvenu zraku što pospješuje vitalizam i ubrzava rast svih stanica. No, probleme stvaraju totalitarne sovjetske institucije koje žele kontrolirati i ljude i izume, ali i sama magična zraka odnosno njezin doticaj s jajima. Zbog svoje poruke koja je i danas aktualna (opasnost od nekontroliranog manipuliranja znanstvenim otkrićima) te zbog činjenice da je izvrsno napisana, ova se pripovijest s jednakim zadovoljstvom može čitati danas, kao i 1925. godine kada je prvi put objavljena.

Želite li pročitati knjigu?Kobna jaja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bulgakov, MIhail Afanasjevič. Čitati Kobna jaja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE