Zaljubljen u ljubav

Zaljubljen u ljubav - Pupačić, Josip | Caritasspiritistcenter.org

...jubljen u ljubav. Volio sam je kao travu i kao jasenje, ko trstiku i kanarinca, ko uspavanku i majčino buđenje ... Facebook ... ... Zaljubljen u ljubav J.Pupačić on Vimeo ... jubljen u ljubav. Volio sam je kao travu i kao jasenje, ko trstiku i kanarinca, ko uspavanku i majčino buđenje. Zaljubio sam se u nju, u malu djevojku, u njezine prste nemoćne u struk kostelje moje zelene. Zaljubljen u ljubav. Kada bih imao jedan komadic zivota,dokazivao bih ljudima koliko grijese kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare... zaljubljen u ljubav Grad Löbau Be...

INFORMACIJA

AUTOR
Pupačić, Josip
DIMENZIJA
3,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaljubljen u ljubav.pdf

OPIS

U knjizi su objavljene pjesme iz zbirki Kiše pjevaju na jablanima, Mladići, Cvijet izvan sebe, Ustoličenje i Moj križ svejedno gori . U knjizi je objavljen i pogovor Nikole Miličevića, prijatelja Josipa Pupačića i vrsnog poznavatelja njegova pjesništva. On je duboko u sebi nosio onu krvnu vezu, onu predaju što ga je spajala sa zemljom, s rodnim ognjištem, sa svojim ukućanima, s pređima. Tu je bila njegova mati, otac, braća, djetinjstvo, kuća, baština, ona najprisnijapatrijahalna ljudska zajednica, u kojoj ima nečeg iskonskog i legendarnog, nečeg čistog i teškog u isto vrijeme.

Želite li pročitati knjigu?Zaljubljen u ljubav u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pupačić, Josip. Čitati Zaljubljen u ljubav Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE