Kako biti odrasla osoba u vezi

Kako biti odrasla osoba u vezi - Richo, David | Caritasspiritistcenter.org

...789532572155 Izdavač: Planetopija d.o.o ... David Richo: Kako biti odrasla osoba u vezi ... . Područje: Popularna psihologija Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1043852 Kategorija: Popularna psihologija Oznake: muško-ženski odnosi, popularna psihologija, samopomoć Jezik: Hrvatski Biblioteka: Planetopija d.o.o. Godina izdanja: 2011 Format: 16*19 Broj stranica: 371. Kako biti odrasla osoba u vezi. Ovi će se kolačići pohraniti u vaš preglednik samo uz vaš pristanak. Također imate mogućnost odbiti ove k ... Kako biti odrasla osoba u vezi - Ljevak.hr ... . Također imate mogućnost odbiti ove kolačiće. Ali isključivanje nekih od ovih kolačića može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja. Kako biti odrasla osoba u vezi je d...

INFORMACIJA

AUTOR
Richo, David
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako biti odrasla osoba u vezi.pdf

OPIS

Ljubav nije samo osjećaj nego i aktivna prisutnost u vlastitom životu, kaže David Richo i pojašnjava kako, usmjerivši se na osobni rast i razvoj, pronalazimo zadovoljstvo unutar sebe te postajemo kvalitetnija i ispunjenija osoba. Ostvarujući srodnost i bliskost sa svojom vlastitom dušom, ostvarujemo i kvalitetniju i ispunjeniju vezu. U nizu kreativnih i interesantnih vježbi, uz primjere iz dugogodišnje psihoterapeutske i savjetodavne prakse, autor nam s produhovljenim humorom pokazuje na koji način možemo osvijestiti strahove i blokade iz djetinjstva i prošlosti koji nas sprečavaju da „… postanemo majstori dobrih odnosa“. Otkriva nam kako, produbljujući vlastitu sposobnost prihvaćanja i razumijevanja sebe i drugih, možemo uživati u usklađivanju međusobnih ritmova u čarobnom kolopletu muško-ženskih odnosa. David Richo cijenjeni je psihoterapeut, pisac, učitelj i voditelj radionica čiji rad naglašava dobrobit promišljanja i meditacije potičući osobni rast i emocionalno dobrostanje. Svojim pristupom povezuje rad C. G. Junga, transpersonalnu psihologiju i mitologiju.

Želite li pročitati knjigu?Kako biti odrasla osoba u vezi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Richo, David. Čitati Kako biti odrasla osoba u vezi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE