Charliejev svijet

Charliejev svijet - Chobsky, Stephen | Caritasspiritistcenter.org

...ejev svijet, bestseler Stephena Chboskog iz 1999 ... Docker Hub ... . godine, u kratkom je razdoblju stekao kultni književni status pa se danas na policama američkih knjižara može naći hrptom uz hrbat s Lovcem u... Charlie nas u svoj svijet uvodi pismima napisanima neimenovanoj osobi, pritom otkrivajući sve razine kompleksnosti tog krajnje delikatnog životnog razdoblja. Stephen Chbosky : Charliejev svijet. Cijena. 85 kn ~ 12 €. Charliejev svijet, bestseler S ... PDF Stephen Chobsky ... . 85 kn ~ 12 €. Charliejev svijet, bestseler Stephena Chboskog iz 1999. godine, u kratkom je...

INFORMACIJA

AUTOR
Chobsky, Stephen
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Charliejev svijet.pdf

OPIS

Charliejev svijet, bestseler Stephena Chboskog iz 1999. godine, u kratkom je razdoblju stekao kultni književni status pa se danas na policama američkih knjižara može naći hrptom uz hrbat s Lovcem u žitu. Nakon što mu je književni prvijenac proveo više od godinu dana na listi bestselera The New York Timesa, autoru je pripala čast režiranja i pisanja scenarija za ekranizaciju. Tako je nastao istoimeni filmski hit, s Loganom Lermanom, Ezrom Millerom i Emmom Watson u glavnim ulogama. Charlie nas u svoj svijet uvodi pismima napisanima neimenovanoj osobi, pritom otkrivajući sve razine kompleksnosti tog krajnje delikatnog životnog razdoblja. No ovo nikako nije još jedna knjiga o tinejdžerima, ovdje nema stereotipnih uloga i ništa nije jednodimenzionalno. Intimnija od dnevnika, Charliejeva pisma jedinstvena su i sasvim posebna, urnebesna i razarajuća. Zarobljen između želje da živi svoj život i želje da od njega što dalje pobjegne, Charlie je stavljen u neobičan položaj istraživanja nepoznata područja. Svijet prvih izlazaka i kompilacija pjesama, obiteljskih drama i novih prijatelja. Svijet seksa, droga i The Rocky Horror Picture Showa, u ono doba kad je jedna savršena pjesma u savršenoj vožnji dovoljna da iskusite beskonačnost. Charliejev svijet nabijen je autentičnošću i iskrenošću koja osvaja mlade čitatelje, kao i one koji još uvijek pamte te gorko-slatke godine. Kroz Charlieja, Stephen Chbosky stvorio je dirljivu priču o odrastanju, moćan roman koji će vas vratiti u vjerojatno najturbulentnije razdoblje vašeg života kad ste se, više no ikad, osjećali – živima.

Želite li pročitati knjigu?Charliejev svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Chobsky, Stephen. Čitati Charliejev svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE