Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2

Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2 - Flynn, Vince | Caritasspiritistcenter.org

...Virdžinije Vulf za "obične čitaoce" Hitac za Mušu ... o2 to serce internetu, bijące w rytm tego, co najciekawsze, najgorętsze... ... . Knjige Cvijet kreposti - Antonija Zaradija Kiš, Marinka Šimić ... Drugi romana iz kolekcije autora Vincea Flynna "Ubojiti hitac" možete potražiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeni od 59,90 kn. Prvi roman iz serije Vincea... Život je roman M.U. - Guillaume Muso. Ubojiti hitac book. Read 2,162 reviews from the world's largest community for readers. Prošlo je tek godinu dana nakon što ga je CIA obu ... Neočekivani rasplet priče o Mitchu Rappu - Večernji.hr ... . Prošlo je tek godinu dana nakon što ga je CIA obučila i dala mu od... ...

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2.pdf

OPIS

Neizvjestan i prepun napetosti, Flynnov bestseler stavlja pred nišan neprijatelja mladog, ubojitog tajnog agenta na pravedničkom pohodu Prošlo je tek godinu dana otkad ga je CIA obučila i dala mu odriješene ruke, a Mitch Rapp uspio je uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo, ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka – namještena je igra koja otkriva devet mrtvih tijela, od kojih jedno pripada libijskom ministru nafte. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Želite li pročitati knjigu?Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Flynn, Vince. Čitati Ubojiti hitac – Roman o Mitchu Rappu 2 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE