Jezero

Jezero - Caine, Rachel | Caritasspiritistcenter.org

...je vodom ispunjena prirodna depresija na kopnu, koja nema neposredne veze s morem ... TK Jezero - Tenis Klub Jezero ... . Većina jezera su slatkovodna i smještena su na sjevernoj polutki na višim širinama.Umjetna su jezera akumulacijski bazeni hidrocentrala, ribnjaci i dr. Dijelovi mora odijeljeni od kopna pješčanim prudovima nisu jezera. Velika jezera ponekad se nazivaju "unutrašnjim morima" (). jezero. jezero, udubina na kopnu ispunjena vodom koja nema izravne veze s morem. Jezera pokrivaju razmjerno malen dio kopna; obuhvaćaju oko 2,1 milijuna km² i ... Jezero — Vikipedija, slobodna enciklopedija ... . Jezera pokrivaju razmjerno malen dio kopna; obuhvaćaju oko 2,1 milijuna km² ili približno 1,4% kopnene površine (mnoga su jezera promjenljive površine). Oko 70% ukupne jezerske vode sadrže jezera Sjeverne Amerike, Afrike i Azije. Jezero Crater is 28 miles (45 kilometers) wide, and is located on the western edge of a flat plain called Isidis Planitia, which lies just north of the Martian equator. The landing site is about 2,300 miles (3,700 kilometers) from Curiosity's landing sit...

INFORMACIJA

AUTOR
Caine, Rachel
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Jezero.pdf

OPIS

Gina Royal utjelovljenje je prosječnosti — sramežljiva kućanica sa Srednjega zapada, koja je u sretnom braku i ima dvoje divne djece. Ali kad automobilska nesreća otkrije tajni život njezina supruga, serijskog ubojice, mora se preobraziti u novu osobu, Gwen Proctor — i postati prava majka ratnica. Dok je njezin bivši suprug u zatvoru, Gwen nalazi utočište u novom domu, na udaljenom jezeru Stillhouse. Iako još uvijek na meti uhoda i internetskih trolova koji misle da je povezana sa zločinima svojega supruga, Gwen se usuđuje pomisliti kako njezina djeca konačno mogu spokojno odrastati. Ali u trenutku kada se već počinje osjećati ugodno u svojemu novom domu, u jezeru se pojavljuje tijelo — i prijeteća pisma počinju stizati s odveć poznate adrese. Gwen Proctor mora se okružiti bliskim prijateljima i spriječiti neprijatelje da joj naude, kako bi izbjegla da je otkriju – ili u protivnom gledati kako njezina djeca postaju žrtve ubojice koji uživa u njezinu mučenju. Jedno je sigurno: naučila je kako se boriti protiv zla. I nikada neće prestati.

Želite li pročitati knjigu?Jezero u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Caine, Rachel. Čitati Jezero Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE