Mojsijev zakon

Mojsijev zakon - Harmon, Amy | Caritasspiritistcenter.org

...v zakon sastojao se od mnogo načela, pravila, obreda, rituala i simbola koji su podsjećali narod na njihove dužnosti i odgovornosti ... Govor na gori - Isus usavršuje Mojsijev zakon - Magnifikat.hr ... . Uključivao je zakon moralnih, etičkih, vjerskih i fizičkih zapovijedi i... U drugonavedenom smislu pod izrazom Mojsijev zakon[10] razumijeva se sve što je objavljeno po Mojsiju. Prvih pet knjiga Svetoga Pisma (Petoknjižje, prema grčkom Pentateuh) izvorno se na... E-mail za pitanja i sugestije: ... Aleksandar Trajkovski | 1. Zakon Mojsijev ... ... E-mail za pitanja i sugestije:...

INFORMACIJA

AUTOR
Harmon, Amy
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojsijev zakon.pdf

OPIS

Netko ga je pronašao u košari u praonici rublja, omotanog u ručnik, starog tek nekoliko sati i na rubu smrti. Nazvali su ga bebom Mojsijem kada su podijelili njegovu priču na večernjim vijestima – maleno dijete ostavljeno u košari u prljavoj praonici, dijete koje je rodila majka ovisnica i za kojega se očekivalo da će imati svakojake probleme. Crack bebu, Mojsija, zamišljala sam s ogromnom pukotinom koja se protezala uzduž njegova tijela, kao da je slomljen pri rođenju. Znala sam da to nije značenje tog pojma. No ta mi se slika urezala u pamćenje. Možda me upravo to što je bio slomljen i privlačilo k njemu od početka. Sve se to dogodilo prije no što sam se ja rodila, a kada sam ga upoznala i kada mi je mama ispričala o njemu, priča je već postala stara vijest i nitko nije želio imati ništa s njime. Ljudi vole bebe, čak i bolesne bebe. Čak i crack bebe. No bebe odrastaju u klince, a klinci odrastaju u tinejdžere. Nitko ne želi imati posla s problematičnim tinejdžerima.

Želite li pročitati knjigu?Mojsijev zakon u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Harmon, Amy. Čitati Mojsijev zakon Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE