Tajna najboljih prijatelja

Tajna najboljih prijatelja - Kovačević, Hrvoje | Caritasspiritistcenter.org

...man majstora krimića za djecu i mlade. Vjeko je rukometna zvijezda u svojoj školi ... Gloria - Ekskluzivne fotografije: Petar Grašo i Hana ... ... ... Zna to čak i Anja u koju je zaljubljen. Znaju to i njegovi prijatelji. I sve bi bilo ok da se nije pojavio misteriozni neznanac prijetećeg izgleda. Tko je taj Tajna najboljih prijatelja je odlična knjiga autora Hrvoje Kovačević. Knjiga pod nakladom Školska knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tajna najboljih prijatelja autora ... Kad prijatelji imaju tajne pred prijateljima - CROSBI ... . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tajna najboljih prijatelja autora Kovačević, Hrvoje. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Novi roman majstora krimića za djecu i mlade.Vjeko je rukometna zvijezda u svojoj školi... Zna to čak i Anja u koju je zaljubljen. Znaju to i njegovi prijatelji. I sve bi bilo ok da se nije pojavio misteriozni n...

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačević, Hrvoje
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna najboljih prijatelja.pdf

OPIS

Novi roman majstora krimića za djecu i mlade. Vjeko je rukometna zvijezda u svojoj školi… Zna to čak i Anja u koju je zaljubljen. Znaju to i njegovi prijatelji. I sve bi bilo ok da se nije pojavio misteriozni neznanac prijetećeg izgleda. Tko je taj Veliki Igrač i što želi od Vjeke i njegovih prijatelja?

Želite li pročitati knjigu?Tajna najboljih prijatelja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kovačević, Hrvoje. Čitati Tajna najboljih prijatelja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE