Grešnik

Grešnik - Mallory, Margaret | Caritasspiritistcenter.org

...k (hr.: Griješnik) je, kronološki gledano, prvi roman u trilogiji Vreme zla srpskog književnika Dobrice Ćosića, objavljen 1985 ... Majke: Grešnik: слушать онлайн | ВКонтакте ... ... Laguna - Grešnik - Vreme zla 1 - Dobrica Ćosić - Knjige o kojima se... ... k (hr.: Griješnik) je, kronološki gledano, prvi roman u trilogiji Vreme zla srpskog književnika Dobrice Ćosića, objavljen 1985. godine. Ovo djelo nagrađeno je Njegoševom nagradom za 1986. godinu. grešnik — grȅšnīk m

INFORMACIJA

AUTOR
Mallory, Margaret
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Grešnik.pdf

OPIS

GREŠNIK je druga knjiga iz serije Povratak Gorštaka. Četiri neustrašiva ratnika vraćaju se na Visočje tražiti povrat svoje zemlje i svoja prava. No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov – osvajanje srca škotskih ljepotica. Alex MacDonald poznat je po svojim vještinama u borbi, po uspjehu kod žena i zaklinjanju da se nikada neće ženiti. No sad ga je njegov starješina molio da se žrtvuje i oženi s Glynis MacNeil, djevojkom koja je svojom iznimnom ljepotom i neobičnim ponašanjem poznata na cijelom Visočju. Iskusivši prijevare koje slamaju srce, Glynis se ne želi zaljubiti u još jednoga zgodnoga ženskara. Ipak, kad ih Alexovi prošli grijesi prisile na nevjerojatan savez, Glynis prihvaća izazov i postaje njegova žena. Hoće li njihova novootkrivena strast biti dovoljno jaka da pobijede sve neprijatelje koji prijete njihovu domu, njihovu klanu i njihovim životima? „Nježna, osjećajna i napeta priča o sudbini koja će vas oduševiti“ – Monica McCarty, jedna od najprodavanijih književnica New York Timesa O autorici romana Grešnik: Margaret Mallory napustila je pravničku karijeru kako bi počela pisati romane. Nije jasno zašto je to sve iznenadilo. Tko ne bi više volio uzbudljive pustolovine sa zgodnim gorštacima od pisanja izvješća i poslovnih pisama? Margaret živi u prekrasnom sjeverozapadnom dijelu SAD-a sa svojim suprugom, luckastim psom i mrzovoljnom mačkom. Njihova su djeca otišla u vlastite pustolovine, a ona većinu vremena provodi radeći na novoj romantičnoj priči. Margaret voli kad joj se čitatelji javljaju.

Želite li pročitati knjigu?Grešnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mallory, Margaret. Čitati Grešnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE