Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

... uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika ... Poopsie slime unicorn pupsi slajm jednorog igračka - KupujemProdajem ... ... Sip N Sound igračke sa slamkom - YouTube ... uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik. Budi veseo i zabavljaj je se odlično! Broj igrača: 2 ... Sip N Sound igračka sa slamkom sa zvukom cijena prije: 39,90 kn. Sip n' Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz... Sip n' Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večer...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom.pdf

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Želite li pročitati knjigu?Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE