Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto

Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto

...ip n' Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim ... Sounds of female moans download and listen online ... . Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz Igračka nije namenjena deci mlađoj od 6 meseci! Dino voli da učestvuje u mnogim aktivnostima sa bebom. Njegovo telo ispušta zvuke pod bebinim... Sip n' Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još već ... Apsolut Velpro Sip'n'Sound slamčica :: Apsolut Velpro ... . Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još već...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto.pdf

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz strašne zvukove moćnih dinosaura. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite dinosaure na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte dinosaure kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije.

Želite li pročitati knjigu?Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Sip n’ Sound igračka dinosaur sa slamkom sorto Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE