Nebo je naše

Nebo je naše - Allnutt, Luke | Caritasspiritistcenter.org

...nutt britanski je pisac i novinar koji trenutačno živi i radi u Češkoj ... NEBO JE NAŠE - Luke Allnutt - ZNANJE | superknjizara.hr ... . Fantastičnim, bolno potresnim debitantskim romanom Nebo je naše zadobio je pozornost čitatelja diljem svijeta te dobio sve pohvale književne kritike. Šifra: 174837 : Izdavač: Znanje d.o.o. Uvez: tvrdi : Broj stranica: 336 Nebo je naše - Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni zgoditak na lutriji života. Tu je Anna, njegova prekrasna žena, velika gradska... Nebo je naše 119,00 kn Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni z ... Nebo je naše - Begen | Online knjižara | Prodaja knjiga ... ... ... Nebo je naše 119,00 kn Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni zgoditak na lutriji života. Tu je Anna, njegova prekrasna žena, velika gradska kuća u Londonu i, najdragocjeniji od svega, Jack, njihov sin, uz kojeg svaki dan prerasta u izvanrednu avanturu. Kada se obitelj suoči s razornom bolešću, Robov svijet počinje se rušiti. Luke Allnutt britanski je pisac i novinar...

INFORMACIJA

AUTOR
Allnutt, Luke
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nebo je naše.pdf

OPIS

Rob Coates osjeća se kao da je dobio glavni zgoditak na lutriji života. Tu je Anna, njegova prekrasna žena, velika gradska kuća u Londonu i, najdragocjeniji od svega, Jack, njihov sin, uz kojeg svaki dan prerasta u izvanrednu avanturu. Kada se obitelj suoči s razornom bolešću, Robov svijet počinje se rušiti. Ostavši odjednom potpuno sam, Rob traži utjehu u fotografiranju nebodera i litica koje je posjećivao sa svojim sinom. I onda kada se čini da je sva nada izgubljena, Rob kreće na nevjerojatno putovanje na kojem pronalazi put za povratak u život, ali ujedno dobiva i daje oprost. “Svi oni koji bi voljeli da David Nicholls piše brže trebaju ovu knjigu zgrabiti objema rukama.” – Jill Mansell “Ova tragična priča o očinskoj ljubavi koja prkosi zdravu razumu diže se u visine već na prvoj stranici i više se ne spušta.” – Jacquelyn Mitchard “Potresna i snažna priča. I, da, želite kupiti primjerke za prijatelje jer ovo je knjiga za koju želite da je svi pročitaju.” – Caroline Leavitt Luke Allnutt britanski je pisac i novinar koji trenutačno živi i radi u Češkoj. Fantastičnim, bolno potresnim debitantskim romanom Nebo je naše zadobio je pozornost čitatelja diljem svijeta te dobio sve pohvale književne kritike.

Želite li pročitati knjigu?Nebo je naše u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Allnutt, Luke. Čitati Nebo je naše Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE