Zaručnica

Zaručnica - Frances, Michelle | Caritasspiritistcenter.org

...ica f (Cyrillic spelling заручница) ... Šta znači Zaručnica ... ... Zaručnica in English. Zaručnica Meaning and Croatian to English... ... ica f (Cyrillic spelling заручница). (usually Croatia) fiancé (female). zaručnica - verenica, devojka koja daje veru, obećanje momku da će se venčati; reč je gotovo zaboravljena, koristi se verenica u svrmenom srpsko jeziku. Šta znači ZARUČNICA? » zaručnica • ženski rod Verenica. На ћирилици: Шта значи ЗАРУЧНИЦА? (аутоматски Izraz ZA...

INFORMACIJA

AUTOR
Frances, Michelle
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaručnica.pdf

OPIS

Svi znamo da obiteljski odnosi nikada nisu jednostavni i svojoj djeci ne možemo birati partnera. Možemo se samo nadati da će nam se svidjeti… Djevojka. Momak. Njegova majka. I laž zbog koje će se pokajati što ju je izgovorila. Laura ima sve. Uspješnu karijeru, dugogodišnji brak s bogatim suprugom i dobrog, darovitog i naočitog sina, Daniela, kojemu su 23 godine. No tada Daniel upozna Cherry. Cherry je mlada, lijepa i inteligentna, ali u životu nije imala iste povlastice kao Daniel. Stoga poželi Laurin život. Kad Cherry, zadivljena pogleda, uđe u obitelj, želeći da je objeručke prihvate, Laura će posumnjati da buduća snaha nije onakva kakvom se pokazuje. Kad se dogodi tragedija, jedna će od njih izgovoriti neoprostivu laž –1 vjerojatno najgoru laž koju itko može izreći. Bio je to očajnički čin, ali sukob će im zauvijek promijeniti život. Roman Michelle Frances Zaručnica jedno je od najvećih iznenađenja u žanru trilera objavljenih zadnjih godina. Zbog uvjerljiva opisa i seciranja zamršenih obiteljskih odnosa, ovaj roman uspijeva prijeći granice žanra i prerasti u ozbiljnu obiteljsku dramu. Roman je s engleskoga preveo Ozren Doležal. Michelle Frances je petnaest godina provela radeći u televizijskom dramskom programu kao producentica i urednica scenarija, kako u neovisnom sektoru tako i na BBC-u. Zaručnica je njezin prvi roman.

Želite li pročitati knjigu?Zaručnica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Frances, Michelle. Čitati Zaručnica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE