Vrijeme vukova

Vrijeme vukova - Foulds, Adam | Caritasspiritistcenter.org

...vukova - Vrijeme vukova prati četiri različite sudbine koje se isprepleću u krvavom vrtlogu Drugoga svjetskog rata ... Studentski zbor zahtijeva besplatne uloške i tampone u muškim... ... . Dok ambiciozni Englez Will sanja o političkom usponu koji će mu rat... Vrijeme vukova book. Read 38 reviews from the world's largest community for readers. We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Vrijeme vukova by Adam Foulds. " Vrijeme vukova" prati četiri različite sudbine koje se isprepleću u krvavom vrtlogu Drugoga svjetskog rata. Vrijeme je vukova, kad se ne zna odakle pri ... DHMZ - Državni hidrometeorološki zavod ... . Vrijeme je vukova, kad se ne zna odakle pri...

INFORMACIJA

AUTOR
Foulds, Adam
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme vukova.pdf

OPIS

Vrijeme vukova prati četiri različite sudbine koje se isprepleću u krvavom vrtlogu Drugoga svjetskog rata. Dok ambiciozni Englez Will sanja o političkom usponu koji će mu rat omogućiti, a Amerikanac Ray o filmovima koje će snimati ako preživi, jedan pastir i jedna kneginja nadaju se promjenama na Siciliji gdje se drevni običaji i mafijaški obračuni sukobljavaju s novim poretkom i novim zakonima. Vrijeme je vukova, kad se ne zna odakle prijeti veća opasnost – od neprijateljskih granata, domaćih doušnika ili susjeda koji ti u ratnom metežu radi o glavi. Oči u oči sa smrću, likovi Fouldsova romana traže izlaz, dok se oko njih na ruševinama gradi novi svijet, zloslutno nalik na stari. Roman prati četiri različite životne priče koje se isprepleću u vrtlogu Drugoga svjetskog rata. Glavni likovi suočeni su s užasima rata, a svi oni traže izlaz u razmišljanjima o tome što će napraviti od svojih života kada rat završi. Amerikanac Ray sanja o filmovima koje će snimati ako preživi, ambiciozni Englez Will razmišlja o političkom usponu koji će mu rat omogućiti, a jedan pastir i jedna kneginja očekuju promjene na Siciliji na kojoj se mafijaški obračuni i drevni običaji miješaju s novim zakonima.

Želite li pročitati knjigu?Vrijeme vukova u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Foulds, Adam. Čitati Vrijeme vukova Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE