Mama, kupi mi konja

Mama, kupi mi konja - Ivetić, Irena | Caritasspiritistcenter.org

...upi mi konja… 23. 08. 2017 |. Vila Majur je zaista vila - široka, prostrana i mirna, spremna je da ti pruži potpuni mir i opuštanje ... "Recite cenu": Glumica želi da kupi konja kojeg su tukli na... - B92.net ... ... Mama, kupi mi konja... ... upi mi konja… 23. 08. 2017 |. Vila Majur je zaista vila - široka, prostrana i mirna, spremna je da ti pruži potpuni mir i opuštanje. Ali da jašemo konja - to može. I da se pravimo da nam je mezimac i brinemo o njemu cela 4 dana. Nakon prvog dana želja je splasnula, ali tu su ljudi koji velike... Mama, kupi mi konja! book. Read reviews from world's largest community for readers. Od 27 priča koje se nalaze u zbirci ni jedna nije i...

INFORMACIJA

AUTOR
Ivetić, Irena
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mama, kupi mi konja.pdf

OPIS

Irena Ivetić radi kao učiteljica razredne nastave u Cesarićevoj školi od 1996. godine, vodi literarno-novinarsku skupinu učenika mlađih razreda, a do sada je izdala nekoliko knjiga. Piše od djetinjstva, pjesme i priče za djecu i odrasle, a pjesme su joj izašle u SMIBu, Modroj lasti, Radosti, Prvom izboru, a neke pjesme su joj ušle i u školske čitanke. Svoju prvu knjigu, zbirku pjesama i kratkih priča „Recept za radost“ izdala je 2007. godine, a zbirku pjesama i kratkih lirskih proza za odrasle „Zvuci mojih tišina“ izdala je 2008. godine u vlastitoj nakladi. Napisala je i tekst za slikovnicu „Naša Šima“ koju su oslikali razredni prijatelji učenice Šime, učenice s posebnim potrebama, koja je izašla 2015. godine. Dobila je i niz nagrada za svoje pjesme i kratke priče, a upravo po priči iz najnovije zbirke „Mama kupi mi konja“ Hrvatski radio je pripremio dramu za svoju emisiju Priča za laku noć.

Želite li pročitati knjigu?Mama, kupi mi konja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ivetić, Irena. Čitati Mama, kupi mi konja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE