365 danas promijeni sebe – ljubičasta

365 danas promijeni sebe – ljubičasta - Dimitrova, Tanya | Caritasspiritistcenter.org

...ATOTEKE. 365 danas promijeni sebe - ljubičasta ... CRNA I KRVAVA SUBOTA ZA NAMA... - Srbija danas ... .pdf. ISBN. 7531692758471. OPIS. U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom... Tanya Dimitrova. Tanya Dimitrova: 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve - osobni vodič do uspjeha. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 dana zaredom, bez odlaganja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču oč ... 365 danas promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve - osobni vodič do... ... . Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o svojim željama, sebi, osluškujte i upoznajte sebe. Definišite svoje ciljeve i počnite da ih ostvarujete! Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgo...

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – ljubičasta.pdf

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

Želite li pročitati knjigu?365 danas promijeni sebe – ljubičasta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dimitrova, Tanya. Čitati 365 danas promijeni sebe – ljubičasta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE