Bijeg Veliki grad

Bijeg Veliki grad - Cihlar Nehajev, Milutin | Caritasspiritistcenter.org

...jeg i novela Veliki grad s pravom se doživljavaju kao povijest duševnoga i društvenoga rasapa mladih inteligenata, uzornih primjeraka jedne epohe i jedne generacije, zaokupljene temom sloma, propadanja i dekadencije ... Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Roman Bijeg i novela Veliki grad s pravom se doživljavaju kao povijest duševnoga i društvenoga rasapa mladih inteligenata, uzornih primjeraka jedne epohe i jedne generacije, zaokupljene temom sloma, propadanja i dekadencije. Cijena: 170,00 Kn Roman Bijeg i novela Veliki grad s pravom se doživljavaju kao povijest duševnoga i društvenoga rasapa mladih inteligenata, uzornih primjeraka jedne epohe i jedne generaci ... BIJEG, VELIKI GRAD - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . Cijena: 170,00 Kn Roman Bijeg i novela Veliki grad s pravom se doživljavaju kao povijest duševnoga i društvenoga rasapa mladih inteligenata, uzornih primjeraka jedne epohe i jedne generaci...

INFORMACIJA

AUTOR
Cihlar Nehajev, Milutin
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeg Veliki grad.pdf

OPIS

Roman Bijeg i novela Veliki grad s pravom se doživljavaju kao povijest duševnoga i društvenoga rasapa mladih inteligenata, uzornih primjeraka jedne epohe i jedne generacije, zaokupljene temom sloma, propadanja i dekadencije. Cihlar je svojim „psihološkim naturalizmom“ znatno osuvremenio prozu hrvatske moderne i približio ju najnovijim stečevinama tadašnje europske proze.

Želite li pročitati knjigu?Bijeg Veliki grad u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cihlar Nehajev, Milutin. Čitati Bijeg Veliki grad Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE